.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 09:51

R.I.P. Davey Morgan – Τρίτο θύμα στο Isle of Man TT

Τρίτωσε το κακό στο Tourist Trophy του 2022 στο Isle of Man, καθώς ένας ακόμη αναβάτης έχασε τη ζωή του.

Ο 52χρονος Davy Morgan έγινε η τρίτη απώλεια στους φετινούς αγώνες του Isle of Man TT, χάνοντας τη ζωή του μετά από πτώση στον τελευταίο γύρο του πρώτου αγώνα της κατηγορίας Supersport.

Ο Morgan αποτελούσε μια πολύ γνώριμη φιγούρα στο paddock του ΤΤ, συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια από την πρώτη του συμμετοχή. Η εκκίνηση που πήρε στον μοιραίο αγώνα ήταν η 80ή του στο ΤΤ.

Φορώντας το χαρακτηριστικό του ροζ κράνος, ο Άγγλος αναβάτης είχε στο βιογραφικό του εκατοντάδες συμμετοχές σε αγώνες Road Racing και δη σε αγώνες όπως οι Manx Grand Prix, Classic TT, Southern 100, North West 200, Ulster Grand Prix, Macau Grand Prix, Oliver’s Mount, καθώς και πολλούς εθνικούς αγώνες στο ιρλανδικό πρωτάθλημα, συλλέγοντας πολλές νίκες και βάθρα.

Ο Morgan είχε εξετάσει το ενδεχόμενο να σταματήσει την αγωνιστική του καριέρα, ωστόσο το “μικρόβιο” δεν έφυγε ποτέ και η υποχρεωτική αποχή λόγω covid λειτούργησε αντίστροφα στο μυαλό του.

“Το να μείνω μακριά από τους αγώνες μου έδωσε την ευκαιρία να αναλογιστώ τι σημαίνουν για μένα οι αγώνες μοτοσυκλέτας, έτσι δεν έχω καμιά επιθυμία να αποσυρθώ από το άθλημα ακόμη, είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου εδώ και 27 χρόνια,” είχε πει σε συνέντευξή του το 2020.

“Είχα την ευκαιρία να δω πως θα είναι να ζήσω χωρίς μοτοσυκλέτες και χαίρομαι που αυτό συνέβη, γιατί αν είχα αποφασίσει να αποσυρθώ θα το είχα μετανιώσει πικρά...”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon