.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 03 Απριλίου 2012 08:58

Συνελήφθη ο Dani Pedrosa!

 

 

Για “κλοπή” στο δίπλωμα σκάφους!

 




Το περασμένο Σάββατο συνελήφθη ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125 και 250cc, Dani Pedrosa, αναβάτης της Repsol Honda, με την κατηγορία ότι έκλεψε σε  εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος σκάφους. Η σύλληψη έγινε στην Βαλένθια μιας και διαπιστώθηκε ότι το όνομά του βρισκόταν ανάμεσα στα εικοσιένα που χρησιμοποίησαν ακουστικό, ώστε να λαμβάνουν τις σωστές απαντήσεις στις γραπτές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στην Βαλένθια και οι αρχές βρίσκονταν μήνες πίσω από την υπόθεση. Οι υποψήφιοι πλήρωναν μέχρι 2000 και 2.500 euro προκειμένου να περάσουν τις εξετάσεις χωρίς να κοπούν. Βέβαια οι συγκεκριμένοι δεν πήραν το δίπλωμα, ενώ εξετάζονται οι περιπτώσεις άλλων οκτακοσίων ατόμων που έχουν περάσει στο παρελθόν πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο τις εξετάσεις.

Ο Dani Pedrosa δήλωσε σχετικά:
“Είμαι πολύ λυπημένος και θέλω να ζητήσω συγγνώμη δημοσίως από τους οπαδούς μου, και όσους με εμπιστεύονται. Είμαι αναβάτης αγώνων και θέλω να επικεντρωθώ αποκλειστικά στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP που ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο στο Qatar.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2012 και Husaberg Gas GAS - Cervantes και McCanney »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon