.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 10:04

Ian Hutchinson - Έσπασε το πόδι του

 

 

Χάνει το BSB, πιέζεται για το TT Isle of Man

 





Ο νεαρός αναβάτης Ian Hutchinson, κατάφερε να κάνει κάτι που κανένας από τους παλιούς θρύλους του TT Isle of Man δεν μπόρεσε, ούτε ο John McGuinness, ούτε και ο Joey Dunlop: Να κερδίσει πέντε συνεχόμενες νίκες την ίδια μέρα, ενώ θα είχε πετύχει και έκτη νίκη αν οδηγούσε ηλεκτρική μοτοσυκλέτα! Όλα αυτά το 2010.

Πέρσι λόγω ατυχήματος έχασε τον αγώνα, ενώ φέτος φάνταζε ακόμη μία φορά ως φαβορί. Ένα ατύχημα όμως με μία εκτός δρόμου μοτοσυκλέτα, σε μία έκθεση μοτοσυκλέτας, τον έβαλε ξανά στον γύψο, με σπασμένο αριστερό πόδι.
Έτσι, ο Hutchy, με τέσσερις μήνες μόνο να απομένουν μέχρι την έναρξη του θρυλικού αγώνα, έχει λίγο χρόνο για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Ακόμη δεν έχει οριστεί χρόνος αποκατάστασης, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς, θα κάνουν ότι μπορούν για να προλάβουν. Ωστόσο, χάνει και τους αγώνες του BSB – British Superbike Championship, κι έτσι την θέση του θα πάρει ο Noriyuki Haga.

Να θυμήσουμε ότι ο Hutchinson έχει γίνει περισσότερο γνωστός ακόμη και από τον βασιλιά του βουνού, John McGuinness, ο οποίος έχει κερδίσει 17 φορές τον φημισμένο αγώνα Isle of Man TT. Ο McGuinness βρίσκεται δεύτερος συνολικά στις συνολικές νίκες, από τον θρύλο Joey Dunlop στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon