.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 10:54

John Hopkins – Έσπασε το χέρι του!

 

Χάνει το Philip Island

 


Άσχημα ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική σεζόν ο John Hopkins πάνω στην νέα του μοτοσυκλέτα, Cresent Suzuki. Έπειτα από μία πτώση από high-siding σε στροφή, στην πρώτη μέρα δοκιμών στο Philip Island, στην Αυστραλία, ο Αμερικανός επιστρέφει εσπευσμένα στην πατρίδα του προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση. Μετά από αυτήν θα είναι σε θέση να αποφασίσει αν θα επιστρέψει ξανά στην Αυστραλία για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στις 26 Φεβρουαρίου.

"Είναι πραγματικά στενάχωρο”, δήλωσε ο Hopkins, “γιατί ένιωθα πολύ άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα μου, από την αρχή. Οδηγούσα το μοντέλο 2011 με μικρές βελτιώσεις στον κινητήρα και εξάτμιση της Yoshimura και δεν είχα ανέβει ακόμη στο νέο μοντέλο 2012. Πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε στους τομείς που έπρεπε για φέτος. Η πίστα δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση και ξεκινήσαμε την μέρα λίγο αργά, λόγω της βροχής που έπεφτε το βράδυ. Μου γλίστρησε ο πίσω τροχός σε μία στροφή και έπεσα πάνω στο δεξί μου χέρι. Ήταν ίδια πτώση σαν αυτή που μου στοίχισε το δάκτυλο του ποδιού”.
"Θα πετάξω στην Αμερική να δω τον γιατρό μου Doctor Chao, και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να πω ότι οι πιθανότητες να τρέξω στον αγώνα το επόμενο σαββατοκύριακο είναι πολύ μικρές, αλλά το πιο σοβαρό είναι να γίνει καλά το χέρι μου το συντομότερο πριν τρέξω ξανά. Ίσως είναι καλύτερα να χάσω το Philip Island και να χρησιμοποιήσω τις επόμενες έξι εβδομάδες που απομένουν μέχρι την Imola ώστε να είμαι καλά στο 100% - θα δούμε. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου, Crescent Fixi για την βοήθεια και ζητώ συγγνώμη από την Suzuki αλλά και όλους τους χορηγούς. Σύντομα θα είμαι καλά και θα παλέψω για το βάθρο ξανά".

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon