.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 07:59

MotoGP 2022 – Ινδονησία, Ελεύθερες Δοκιμές 3

Η Yamaha κράτησε το 1-2 αφού οι χρόνοι δεν βελτιώθηκαν σήμερα το πρωί στην Ινδονησία.

Τα συνδυασμένα αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών στην Ινδονησία δεν άλλαξαν σε σχέση με χτες.

Κι αυτό επειδή οι χρόνοι δεν κατέβηκαν σήμερα το πρωί, αφού η πίστα Mandalika ήταν βρεγμένη κι ήταν αδύνατον για τους πιλότους να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Επομένως – όπως γράφαμε και χτες – τα δεύτερα ελεύθερα ήταν τα σημαντικά και τα αποτελέσματα αυτών έκριναν ποιοι δέκα πέρασαν απευθείας στις ΚΑΤ2.

Βάσει αυτών, θα δούμε στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων οδηγούς όπως ο Marc Marquez, ο Joan Mir, ο Pecco Bagnaia και ο Pol Espargaro να διεκδικούν μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

Στις ΚΑΤ2 θα έχουμε τέσσερεις Ducati, τις δύο εργοστασιακές Yamaha που κράτησαν το 1-2 με τον Fabio Quartararo στην πρώτη θέση, την Aprilia του Aleix Espargaro και τις εργοστασιακές KTM.

Φυσικά με τους δέκα αυτούς θα ενωθούν και οι δύο που θα περάσουν από τις ΚΑΤ1 για να δούμε αργότερα ποιος θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει από την pole position στον πρώτο αγώνα MotoGP που γίνεται στην Ινδονησία μετά από 25 χρόνια!

Στα τρίτα ελεύθερα να σημειώσουμε ότι την πρώτη θέση πήρε ο Marc Marquez, ο οποίος πίεσε για να πλησιάσει τους χτεσινούς χρόνους χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι εφικτό.

Στόχος του ήταν το 1:32,1 του Alex Rins χτες, ωστόσο έμεινε αρκετά μακριά από αυτό το όριο, αφού στο καλύτερό του πέρασμα το χρονόμετρο έγραψε 1:34,067.

 

FP3-results.jpg

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 08:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon