.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 09:55

Παγκόσμιο enduro – Οι φήμες των μεταγραφών

 


Πριν καλά – καλά τελειώσει η χρονιά!

 



Όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, ξεκινούν οι φήμες που θέλουν γνωστούς και μη εξαιρετέους αναβάτες να αλλάζουν ομάδες. Μιας και όπου καπνός, υπάρχει και φωτιά, βρήκαμε τις τελευταίες φήμες σχετικά με τις μεταγραφές στο παγκόσμιο enduro και σας τις ανακοινώνουμε. Λόγω του ότι τα περισσότερα συμβόλαιο των αναβατών είναι στον αέρα και λήγουν φέτος, οι πιθανότητες να δούμε σημαντικές αλλαγές στις ομάδες, είναι κάτι περισσότερο από σίγουρες.

KTM Farioli


Μια φήμη έχει εξαπλωθεί στα paddock εδώ και αρκετά Grand Prix…O Christophe Nambotin (Γαλλία) πιθανόν να φορέσει τα πορτοκαλί χρώματα της Farioli Team την επόμενη σεζόν. Άσχημα νέα για τον Kurt Caselli (ΗΠΑ), ο οποίος δεν θα συμμετάσχει σε όλη τη σεζόν του EWC όπως επιθυμούσε. Ο Johnny Aubert (Γαλλία) πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ οι Eero REMES (SF), David KNIGHT (GB) και Cristobal GUERRERO μένουν βάσει συμβολαίου και την επόμενη σεζόν. Μετά τη δύσκολη χρονιά του Thomas Oldrati, θα μείνει άραγε και την επόμενη σεζόν, ενώ οι φήμες θέλουν τον Antoine Meo στην ΚΤΜ;

HVA Racing

H CH Racing θα έχει 4 αναβάτες στα 250cc και 310cc HVA. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, η Husqvarna δεν θα έχει παρουσία στην Enduro 3. Οι Matti SEISOLA (SF) και Alex SALVINI (I), βάσει συμβολαίου, θα αγωνιστούν στην Enduro 1 και Enduro 2 αντίστοιχα.  Ο Juha SALMINEN (SF) εξετάζει τις διάφορες προτάσεις που του έχουν γίνει, ενώ οι Antoine MEO (F) και Sebastien GUILLAUME (F) οδεύουν προς την έξοδο. Ο Giacomo REDONDI (I) θα παραμείνει στην Junior και την επόμενη σεζόν, κάτω από την τέντα της Varese. Τελικά ο  Antoine MEO (F) θα υπογράψει συμβόλαιο με την HM Honda;;

ΜΕΟ, αλλά πού;


Πολλές είναι οι φήμες γύρω από το νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ε2 που τον περιτριγυρίζουν εδώ και μήνες. Με έντονη την επιθυμία του να φτιάξει δικιά του ομάδα, ήδη από την αρχή της σεζόν που μας πέρασε, φαίνεται ότι οι επαφές που έκανε με μερικούς κατασκευαστές (Kawasaki…) δεν έπεσαν στο κενό. Τα νεώτερα, θέλουν τον ΜΕΟ να στήνει την ομάδα του με τον Sebastien GUILLAUME (F), όμως επίσης βρίσκεται σε συζητήσεις και με τις επίσημες ομάδες, όπως η Sherco, Gas Gas και KTM.

HM Honda


O Mika AHOLA (SF) με το πέρας της σεζόν, βρίσκεται εκτός συμβολαίου και ακόμη δεν γνωρίζει που θα βρίσκεται στο μέλλον. Ο Rodrig THAIN (F) έχει ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα του Franco MAYR, αν και δεν ξέρει την κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που θα κάνει με τον 4 φορές παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Gas Gas

Ο διευθυντής Marketing της Gas Gas,  Albert CASANOVAS, ανακοίνωσε την παρουσία της ισπανικής εταιρείας σε όλες τις κατηγορίες. Είναι η πρώτη φορά που η Gas Gas θα παρουσιάσει 4χρονες μοτοσυκλέτες στην Enduro 1. Oι αναβάτες της E1 και E2 θα αγωνιστούν με 250cc 4χρονη και  450cc 4χρονη. Ο Ivan CERVANTES (E) βρίσκεται ακόμη εντός συμβολαίου και θα φορέσει και φέτος με υπερηφάνεια τα χρώματα της εταιρείας. Ο διευθυντής μάρκετινγκ εξέφρασε επίσης την πιθανότητα να πάρουν μερικούς ακόμη support riders και Juniors.

Beta

Ο Fabrizio DINI, ο team manager  της Beta μας διαβεβαίωσε ότι «η ομάδα θα συμμετάσχει με τρεις μοτοσυκλέτες και ο Oscar BALLETTI (I) μπορεί να είναι μαζί μας και αυτή τη χρονιά”. Από την άλλη μεριά όμως, ο DINI ακόμη δεν γνωρίζει ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι αναβάτες.

TM


Η ιταλική εταιρεία από ό,τι φαίνεται θέλει να έχει δύο συμμετοχές την επόμενη χρονιά. Η   TM φέρετε να βρίσκεται σε επαφές με τον Simone ALBERGONI (I) και γιατί όχι με τον Nicolas DEPARROIS (F);

Husaberg


“Οι Joakim LJUNGGREN (S), Pierre-Alexandre RENET (F), Mathias BELLINO (F) και Oriol MENA (E) θα αγωνιστούν με τη Husaberg και την επόμενη χρονιά.” Αυτό μας διαβεβαίωσε ο  team manager της Husaberg, Thomas GUSTAVSSON. Και η support team θα παραμείνει ως έχει επίσης. Για πρώτη φορά στην ιστορία της σουηδικής φίρμας, με ειδίκευση στις 4χρονες μοτοσυκλέτες, ο Frederic COLLIGNON (team manager της Kawa) με 2χρονη 125cc θα υπογράψει συμβόλαιο στην  Mende για τον τελικό του 2011, αλλά και για την ερχόμενη χρονιά επίσης, στην Junior class. Ο Marko TARKKALA (SF) από την άλλη μεριά δεν έχει λάβει σοβαρές προτάσεις ακόμη.

Kawa France

Ο Frederic COLLIGNON, team manager της Kawa, μας εμπιστεύτηκε:  “ Θα ήθελα, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, να έχω δύο μοτοσυκλέτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην  Enduro 1 και στην Enduro 2 με 450cc.” Για αυτό το σκοπό, ο μάνατζερ θέλει να διατηρήσει τον Nicolas DEPARROIS (F) και να επαναφέρει τον  Julien GAUTHIER (F), του οποίου το συμβόλαιο με την ΤΜ έληξε.
Sherco
Η γαλλική ομάδα από ό,τι φαίνεται επέλεξε να σταματήσει τα rallies και να επικεντρωθεί στο Enduro, παρουσιάζοντας τη νέα 450cc. Σύμφωνα με τον Didier VALADE, μάνατζερ της Sherco  “θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε, το λιγότερο δύο αναβάτες για την επόμενη σεζόν.” Διαφορετικά, η Sherco θα θελήσει να επαναφέρει τον Jeremy JOLY (F). Αυτό θα σημάνει το τέλος για τον Fabien PLANET (F);

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Loris Capirossi – Τέλος εποχής James Toseland – Κρεμάει τα γάντια »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon