.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 15:35

Loris Capirossi – Τέλος εποχής

 


Κρεμάει τα γάντια ο πρωταθλητής

 



Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125 και 250 κυβικά στα GP, Loris Capirossi, ανακοίνωσε πως στο τέλος της φετινής χρονιάς θα σταματήσει από την αγωνιστική δράση. Ο Capirex όπως είναι γνωστός, ανακοίνωσε την διακοπή του από τους αγώνες στο Misano, εν μέσω μίας συγκινητικής παρουσίασης.

Σωστή απόφαση

Με ένα δάκρυ να κυλά στα μάτια του, ο Loris Capirossi έκανε την ανακοίνωση σχετικά με το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας, στο Misano, όπου συμμετείχε για τελευταία φορά.
“Είναι πολύ δύσκολο να μιλάς με τους άλλους αναβάτες, και να συζητάτε για τις νέες μοτοσυκλέτες που θα οδηγήσουν του χρόνου, κι εσύ να μην έχεις αυτή τη δυνατότητα’’,  δήλωσε ο Ιταλός. “Είμαι όμως χαρούμενος με τον εαυτό μου μιας και είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω τους αγώνες. Είμαι 100% σίγουρος ότι είναι η σωστή απόφαση.”
Έχοντας τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές στην κατηγορία MotoGP πάνω σε μία Ducati, ο Capirossi, θα τελειώσει την καριέρα του πάνω στην ιταλική μοτοσυκλέτα.

Δηλώσεις

“Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τις μάχες που δίναμε στην πίστα”, δήλωσε σχετικά ο Valentino Rossi, “και ποτέ δεν θα ξεχάσω την μονομαχία για την πρώτη θέση στην Μαλαισία. Είναι από τους καλύτερους αναβάτες του παγκοσμίου”
Ο Loris Capirossi είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125 GP (Honda – 1990 – ’91) και μία στα 250 (Aprilia - 1998). Έχει ανέβει 99 φορές στο βάθρο και σχετικά δήλωσε, “ευχαριστώ όλους τους αναβάτες που με βοηθούν με τον τρόπο τους να εκατοστήσω τις φορές που έχω βρεθεί στο βάθρο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έως το τέλος της χρονιάς ώστε μαζί με την ομάδα να έχουμε καλά αποτελέσματα.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon