.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 13:45

Triumph - Ο Ivan Cervantes κερδίζει τον αγώνα Enduro Bassella με Tiger 900 Rally

Στην κατηγορία MaxiTrail, για μεγάλες Adventure μοτοσυκλέτες, του ισπανικού αγώνα Bassella Enduro, νικητής αναδείχθηκε ο Ivan Cervantes, που εξελίσσει και τα επερχόμενα καθαρόαιμα Enduro της Triumph, με Tiger 900 Rally.

Θυμίζουμε πως η Triumph έχει προσλάβει τον 5 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Enduro Ivan Cervantes και τον θρύλο του MX Ricky Carmichael για να εξελίξουν τη γκάμα των off-road μοντέλων της, και μέσα στα άλλα, ο Cervantes πήρε μέρος και στον αγώνα Bassella με ένα Tiger 900 Rally.

Κι όχι μόνο πήρε μέρος, αλλά κέρδισε και την κατηγορία του, ενάντια σε Yamaha Tenere, Honda Africa Twin, και KTM 890 Adventure μοτοσυκλέτες, μεταξύ άλλων, και με μεγάλη διαφορά 25 δευτερολέπτων από τον 2ο αγωνιζόμενο, τον 3 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή FIM Bajas, Alesadro Ruoso με Tenere. Τρίτος ήταν o Gerard Farres καβάλα σε ένα Macbor Montana XR5 500.

Το Tiger 900 Rally του Cervantes ήταν σε στοκ μορφή, πέρα από μια ποδιά κινητήρα, τρακτερωτά ελαστικά και σιγαστήρα Arrow, που περιλαμβάνεται στα επίσημα αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας, αλλά και ελατήρια αναρτήσεων του βελτιωτικού οίκου Andreani.

Όσον αφορά στις καθαρόαιμες μοτοσυκλέτες που εξελίσσει η Triumph, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 μονοκύλινδρα τετράχρονα μοντέλα των 250 και 450 κ.εκ., εντελώς νέα, με κινητήρες και πλαίσια της βρετανικής εταιρείας.

Μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα να δούμε το 450 να αγωνίζεται και σε αγώνες Rally (βλ. Dakar).

Φωτογραφίες: Nicki Martínez | Bassella Race

Πηγή: AdvPulse.com, Jamie Elvidge

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon