.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 15:38

BMW M2 CS Racing MotoGP Safety Car - Τούμπανο!

Το highlight με το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας της BMW για τους αγώνες MotoGP είναι πως για πρώτη φορά χρησιμοποιείται ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο σε αυτό τον ρόλο!

Το αυτοκίνητο ασφαλείας BMW M2 CS Racing MotoGP θα ηγηθεί ενός στόλου από BMW M αυτοκίνητα στη νέα σεζόν MotoGP που ξεκινά στις 6 Μαρτίου με το GP του Qatar.

Το “M” σημαίνει “Motorsport”, ήτοι αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, εξού και η χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου αγωνιστικού αυτοκινήτου στον ρόλο του αυτοκινήτου ασφαλείας των αγώνων MotoGP.

Μιλάμε για ένα υπεραυτοκίνητο 450 hp, με κορυφαία αγωνιστικά συστήματα ABS & DSV, μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, και… carbon οροφή!

Για τον ρόλο του ως safety car, η BMW του πρόσθεσε φάρο οροφής και φώτα, ενώ η βαφή του αυτοκινήτου αποτίει φόρο τιμής στην 50η επέτειο των BMW M αυτοκινήτων.

Δίπλα του, θα βρεθούν σε διάφορους ρόλους (ασφάλεια, μεταφορά ιατρικού προσωπικού, κλπ.) τα BMW M3, M4, M5 CS, M8, X5 M, και 2 μοτοσυκλέτες M 1000 RR.

Τέλος στο κύπελο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών FIM Enel MotoE World Cup, ως αυτοκίνητο ασφαλείας θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρικό BMW i4 M50.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon