.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 14:05

MotoGP – Κι ο Meregalli στο πλευρό του Quartararo για την έλλειψη προόδου της Yamaha στο κομμάτι της τελικής ταχύτητας

Ο Team Manager της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha στο MotoGP, ο Massimo Meregalli, βγάζει προς τα έξω μια απογοήτευση για το γεγονός ότι η Μ1 ακόμα υστερεί σημαντικά σε τελική ταχύτητας από τους αντιπάλους της.

Πολλές φορές στα τέλη της περασμένης σεζόν, ο Fabio Quartararo είχε ζητήσει από την Yamaha ένα και μόνο πράγμα: το να βελτιωθεί ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας του.


Η τελική ταχύτητα είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της Μ1 κι ένα πρόβλημα στο οποίο οι άνθρωποι του εργοστασίου ακόμα δεν έχουν βρει λύση.


Ήταν άλλωστε διάχυτη η απογοήτευση του Γάλλου τον περασμένο Νοέμβριο, στο τεστ της Jerez, όταν φάνηκε ότι δεν είχαν γίνει και πολλά προς αυτή την κατεύθυνση.


Μερικούς μήνες αργότερα, ο Fabio Quartararo φεύγει και πάλι απογοητευμένος από ένα επίσημο τεστ του MotoGP, αυτή τη φορά στη Sepang της Μαλαισίας.


Ο ίδιος, με δηλώσεις του αμέσως μετά τις δοκιμές, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το ότι η Yamaha δεν κατάφερε να του δώσει αυτό που ζητούσε.


Στο πλευρό του στέκεται αυτή τη φορά και o Team Manager της ομάδας, Massimo Meregalli, ο οποίος σχολίασε:


«Μοιραζόμαστε την άποψή του και η αλήθεια είναι ότι όλοι μας περιμέναμε μεγαλύτερη βελτίωση. Έκαναν ένα μικρό βήμα, αλλά περιμέναμε περισσότερα».\

 

«Άλλωστε κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν μπορούμε να δουλέψουμε πάνω στον κινητήρα, ο οποίος θα είναι σφραγισμένος».


«Υπάρχουν όμως άλλοι τομείς, στους οποίους μπορούμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 16:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon