.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 12:01

MotoGP – Η Ducati μας παρουσιάζει τις μοτοσυκλέτες του 2022

Δείτε στο φωτογραφικό μας αφιέρωμα τις Desmosedici με τις οποίες θα αγωνιστούν φέτος στο MotoGP ο Pecco Bagnaia και ο Jack Miller.

Έστω και με καθυστερήσεις, ολοκληρώθηκε χτες το απόγευμα και η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Ducati.

Η νέα της μοτοσυκλέτα για το 2022 αποκαλύφθηκε και θα είναι αυτή με την οποία ο Francesco Bagnaia θα κυνηγήσει το όνειρο που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει, στην μετά Stoner εποχή: να κατακτήσει τον τίτλο στο MotoGP.

«Ολοκληρώσαμε το 2021 με πολύ καλά αποτελέσματα κι ελπίζω ότι έτσι θα συνεχίσουμε και φέτος. Η ομάδα αλλά κι εγώ μεγαλώσαμε πολύ από τότε και είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

«Στόχος μας για φέτος είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Θέλουμε να φέρουμε τον τίτλο των οδηγών, αλλά και του κατασκευαστή και των ομάδων, πίσω στο Borgo Panigale», ήταν τα λόγια του Ιταλού.

Ο Jack Miller θα προσπαθήσει φέτος να αποδείξει στους κόκκινους ότι αξίζει να κρατήσει τη θέση του στην ομάδα και πέρα από τη φετινή σεζόν. Ο Αυστραλός είπε:

«Το πρωτάθλημα είναι σχεδόν έτοιμο να ξεκινήσει και νοιώθω περισσότερος από ποτέ έτοιμος για τη νέα αυτή χρονιά. Η εμπειρία που έχω στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και το ότι έχω βελτιωθεί σωματικά και πνευματικά, με κάνουν να νοιώθω δυνατός».

«Είμαι τυχερός και νοιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Δεν βλέπω την ώρα να έρθει ο Μάρτιος και να μπούμε στην πίστα του Qatar για πρώτη φορά!»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 13:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon