.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 10:37

Borilli Racing – Κεντρική χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Enduro 2022

Η βραζιλιάνικη εταιρεία χαρίζει το όνομά της στο 2022 Borilli Enduro European Championship.

Η κατασκευάστρια ελαστικών από τη Βραζιλία, Borilli Racing, ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική εταιρεία MAXIM που έχει αναλάβει την προώθηση του ευρωπαϊκού Enduro για να αναβαθμίσει τον ρόλο της ως κεντρική χορηγός του πρωταθλήματος.

Η Borilli διατηρεί στενότατη σχέση με τον χώρο του Enduro, όντας κεντρική χορηγός του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά και μεμονωμένων αγώνων τόσο του ευρωπαϊκού όσο και του παγκοσμίου. Πλέον το λογότυπο της βραζιλιάνικης φίρμας θα κοσμεί τον τίτλο του πρωταθλήματος για το 2022.

Ο θεσμός αυτός προβλέπει για φέτος ένα πρωτάθλημα με τέσσερεις αγώνες: η αρχή γίνεται από την Ιταλία και την Pietramontecorvino στις 19-20 Μαρτίου, συνέχεια παίρνει η Tamasi στην Ουγγαρία στις 23 Απριλίου, ακολουθεί στις 13-14 Αυγούστου ο αγώνας της Φινλανδίας στην πόλη Sipoo και η σεζόν θα κλείσει στη Γερμανία το τριήμερο 29-30 Οκτωβρίου.

Για τη Borilli Racing αυτή η χορηγία αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής ανάπτυξής της, η οποία βασίζεται σημαντικά σε χορηγίες σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα, από εθνικά ως διεθνή και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Ιταλία η Borilli θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα Racing Service για όλους τους αναβάτες με ελαστικά της, αλλά και για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την κορυφαία σειρά ελαστικών 7 Days Enduro.

Σε όλους τους αγώνες, τα προϊόντα της Borilli θα εκτίθενται σε ειδικό χώρο μέσα στο paddock του κάθε αγώνα.

Αντιπρόσωπος Ελλάδας Borilli Racing: The Family MotorSport

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon