.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 11:30

Sam Sunderland – Η υποδοχή του ήρωα του Dakar στο Mattighofen

Ο Άγγλος νικητής του Dakar Rally 2022 επισκέφτηκε τα νέα κεντρικά της GASGAS στην Αυστρία για τον γύρο του θριάμβου.

Για τον Sam Sunderland το 2022 ξεκίνησε όσο πιο όμορφα γινόταν, καθώς πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πασίγνωστο και δημοφιλές Dakar Rally, αυτή τη φορά με μοτοσυκλέτα της GASGAS.

Αυτή ήταν η 19η νίκη στο διάσημο ράλι για την ευρύτερη οικογένεια της ΚΤΜ, αλλά μόλις η πρώτη για τη GASGAS και δη στην τρίτη της προσπάθεια. Δικαίως ο Άγγλος έγινε δεκτός με μεγάλες τιμές στο Mattighofen, το οποίο για την ημέρα ήταν βαμμένο στα κόκκινα και όχι στα παραδοσιακά πορτοκαλιά της ΚΤΜ.

Παρέα με το μεγάλο αφεντικό, Stefan Pierer, και κρατώντας το τρόπαιο του Dakar 2022, ο Sunderland επισκέφτηκε όλους τους χώρους της εταιρείας και μάλιστα οδήγησε την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα σε αρκετούς από αυτούς, ενώ υπέγραψε αυτόγραφα στους εργαζόμενους.

Sam Sunderland:
“Είναι απίστευτο να γιορτάζω τη νίκη μου στο Dakar με όλον τον κόσμο της GASGAS, θα θυμάμαι αυτή τη μέρα για πάντα. Ήταν μια πραγματικά ομαδική προσπάθεια με τόσους ανθρώπους από το εργοστάσιο στην Αυστρία να μας στηρίζουν, έτσι είναι σπουδαίο να μοιραστώ αυτό το αποτέλεσμα με όλους. Αυτή η νίκη φαντάζει τόσο απολαυστικότερη από την πρώτη μου! Είναι η πρώτη μου νίκη σε Ράλι με τη GASGAS, δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Η μοτοσυκλέτα δούλευε τέλεια από την αρχή και αυτό έκανε τα πάντα πιο εύκολα, καθώς ο φετινός αγώνες ήταν ένας από τους δυσκολότερους που έχω τρέξει. Πάνε πέντε χρόνια από την πρώτη μου νίκη και το γεγονός πως φέτος το αποτέλεσμα κρίθηκε με μικρές διαφορές κάνει τη νίκη αυτή ακόμη πιο γλυκιά.”

Stefan Pierer – CEO PIERER Mobility AG:
“Η κατάκτηση του 19ου τίτλου στο Dakar Rally και η άφιξη του τροπαίου στο Mattighofen είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για όλους στην εταιρεία. Υπογραμμίζει ξεκάθαρα την αφοσίωσή μας σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα και γράφει ένα νέο θετικό κεφάλαιο στην απίστευτη ιστορία μας στο Dakar. Η απόδοση του Sam ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Με την υποστήριξη της ομάδας της GASGAS διαχειρίστηκε τέλεια τον αγώνα, πάλεψε σκληρά και χρησιμοποίησε άριστα την εμπειρία του. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να κάνει περήφανους όλους όσους εμπλέκονται με τη GASGAS.”

Pit Beirer – Διευθυντής Motorsport:
“Ο Sam έκανε απίστευτη δουλειά στο φετινό Dakar. Ήταν μια μακρά μάχη, αλλά με τη στήριξη σύσσωμης της ομάδας Motorsports κατάφερε να φέρει το τρόπαιο πίσω στην Αυστρία. Είμαστε τόσο περήφανοι για τη σκληρή δουλειά της ομάδας της GASGAS, είναι μια ιστορική νίκη σε μια συνολικά πετυχημένη χρονιά για την εταιρεία. Ένας αγώνας σαν το Dakar απαιτεί προετοιμασία, οργάνωση, φορτηγά και πολλά άλλα που συμβαίνουν πίσω από τη ‘βιτρίνα’, μα τα πάντα πρέπει να ευθυγραμμιστούν για να διεκδικήσεις τη νίκη σε έναν από τους σκληρότερους αγώνες στο πρόγραμμα των μηχανοκίνητων αγώνων. Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα στη διαρκή πρόοδο της GASGAS.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon