.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 13:21

Monster Energy Yamaha Rally Team - Έτοιμοι για το Rally Dakar 2022

Η Yamaha παρουσίασε την εργοστασιακή Rally ομάδα της για το 2022, ομάδα που αποτελείται από τους Adrien Van Beveren, Ross Branch, και Andrew Short.

Οι 3 αναβάτες θα βρεθούν στην εκκίνηση του Rally Dakar στην αρχή του 2022, για να προσπαθήσουν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Iwata, στην 44η έκδοση του εμβληματικού αγώνα.

Επικεφαλής της ομάδας είναι ο πάντα δυνατός -και αρκετές φορές άτυχος δυστυχώς- Γάλλος αναβάτης Adrien Van Beveren, που τερμάτισε 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Cross-Country Rallies του 2021.

Το 2021 ήταν η πρώτη full σεζόν στο Πρωτάθλημα Rallies για τον Ross Branch από την Μποτσουάνα, ο οποίος έδειξε τη μεγάλη του κλάση με τη νίκη που πέτυχε στο Rally Kazakhstan. Αναμένουμε να δούμε τι μπορεί να πετύχει στο δυσκολότερο ράλι του κόσμου, στις αρχές Ιανουαρίου.

Ο Αμερικανός Andrew Short, πρώην αναβάτης της Husqvarna, βρίσκεται με τη Yamaha από το 2020, και αποτελεί το τρίτο μέλος του ιαπωνικού εργοστασίου για τον άθλο του Dakar.

Περιέργως τώρα, και αντίθετα με όλους τους άλλους κατασκευαστές, αλλά και αντίθετα με τις πρακτικές της ίδιας της Yamaha στο παρελθόν, το επίσημο δελτίο τύπου για την ομάδα Rally της εταιρείας ΔΕΝ συνοδευόταν από φωτογραφίες, ούτε των αναβατών, ούτε της μοτοσυκλέτας, παρά με ένα μακρινό ατμοσφαιρικό πλάνο από κάποιον αγώνα Rally.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon