.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 10:28

MotoGP – Νέα από το paddock!

Ποιος είναι ο καλύτερος πιλότος στη μεγάλη κατηγορία, σύμφωνα με τον Pol Espargaro και ποιες αλλαγές στο πρωτάθλημα θα ήθελε να δει ο Casey Stoner;

Για τον Pol Espargaro, ο Marc Marquez – παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν – παραμένει ο καλύτερος πιλότος στο MotoGP.

Οι δύο Ισπανοί μοιράστηκαν φέτος για πρώτη φορά το γκαράζ της Repsol Honda, με τον Espargaro να κάνει το βήμα από την ΚΤΜ στους Ιάπωνες.

Παρά το ότι ο Marquez δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του, ο Pol Espargaro θεωρεί ότι ο ομόσταυλός του παραμένει το σημείο αναφοράς στο πρωτάθλημα.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε, είπε αναφορικά με τον Marc: «Λέω ότι ο Marc είναι ο καλύτερος επειδή είδα τι μπορεί να κάνει. Είναι διαφορετικό ταλέντο».

Σε άλλα νέα από το paddock, ο πιλότος τον οποίο ο Marc Marquez αντικατέστησε στην Honda το 2013, ο Casey Stoner, ζήτησε να γίνουν ορισμένες αλλαγές στο MotoGP.

Για τον Αυστραλό, το αγωνιστικό κομμάτι του πρωταθλήματος θα βελτιώνονταν θεαματικά, αν τεθούν σε ισχύ ορισμένες αλλαγές στους κανονισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Stoner είπε: «Θέλω να βλέπω τους οδηγούς να ολισθαίνουν, να κάνουν λάθη… να δυσκολεύονται να βρουν πρόσφυση. Νομίζω ότι με μερικές αλλαγές οι προσπεράσεις θα ήταν καλύτερες».

Τέλος, ακούγονται και πάλι φήμες για το ποιος θα είναι ο νέος Team Manager στη Suzuki.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν φαβορί για τη θέση αυτή τον αρχιμηχανικό των επιτυχιών στα WorldSBK, Pere Riba, που έχει σταθεί επάξια στο πλευρό του Jonathan Rea όλα αυτά τα χρόνια.

Εν τω μεταξύ, το όνομα του Davide Brivio παραμένει στα υπόψιν όπως και αυτό του πρώην Team Manager της Repsol Honda, του Livio Suppo.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 10:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon