.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 11:55

MotoGP – Δέκα πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για τον Quartararo

Γνωρίστε λίγο καλύτερα τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2021!

Παρακάτω θα δούμε δέκα πράγματα για τη ζωή και την καριέρα του Fabio Quartararo που ίσως δεν είναι γνωστά στους περισσότερους.

  1. Ο πιλότος της Yamaha είναι από τη Nice της Γαλλίας και ξεκίνησε να οδηγεί μοτοσυκλέτες από την ηλικία των 4 ετών, με τον πατέρα του – που είναι πρωταθλητής Γαλλίας στα 125cc – να είναι πάντα στο πλευρό του.
  2. Ο πατέρας του, Etienne Quartararo ήταν κλειδαράς στο επάγγελμα και η μητέρα του, Martine, είναι κομμώτρια. Ο Fabio ζει εδώ και χρόνια στην Andorra.
  3. Ο Fabio είναι δημοφιλής στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα. Είναι πολύ καλός φίλος με τον Daniel Ricciardo της McLaren, αλλά και με τους Pierre Gasly και Esteban Ocon.
  4. Ο Fabio Quartararo είναι μεγάλος λάτρης της ρεγκετόν και ειδικά του superstar στο είδος αυτό, J. Balvin. Ο ένας ακολουθεί τον άλλον στο instagram.
  5. Ο καλύτερός του φίλος είναι ο Thomas Maubant, με τον οποίο συναντήθηκε τυχαία στην παραλία όταν ήταν παιδί. Τώρα συνεργάζονται στενά στο paddock του MotoGP.
  6. Κάτι που λίγοι ξέρουν είναι ότι ο Fabio έχει κάνει και ένα σποτάκι ως μοντέλο για την Dolce & Gabbana στον ελεύθερό του χρόνο!
  7. Όλοι ξέρουμε ότι το παρατσούκλι του είναι El Diablo. Πως βγήκε όμως αυτό; Από ένα κράνος replica του Roberto Locatelli που είχε ένα αυτοκόλλητο με τον διάβολο πάνω του!
  8. Πέρα από το μόντελινγκ, στον ελεύθερό του χρόνο παίζει και γκολφ! Αν κρίνουμε όμως από τους πανηγυρισμούς του στο παρελθόν, χρειάζεται παραπάνω εξάσκηση σε αυτό!
  9. Έχει δημιουργήσει το δικό του online trend με hashtag το #FQFUELCHALLENGE προκαλώντας οδηγούς να πάνε όσο το δυνατόν πιο μακριά με όσο το δυνατόν λιγότερο καύσιμο! Το παιχνίδι παίζουν και κάποιοι από το paddock του MotoGP, δημοσιεύοντας τα αποτελέσματά τους.
  10. Είναι λάτρης του φαγητού κι αυτό το γνωρίζουν οι περισσότεροι στο paddock. Και όχι μόνο… θυμάστε την κοπέλα που του πρότεινε ανταλλαγή των γαντιών του με ένα μπέργκερ;
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 12:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon