.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 15:48

Ο νέος Team Manager της Suzuki θα είναι ( ; ) ο… Davide Brivio!!

Η Suzuki έψαξε αλλά δεν βρήκε αντικαταστάτη του Davide Brivio. Αποφάσισε να διανύσει το 2021 χωρίς κάποιον στη θέση του και τώρα, στη δύση αυτής της αγωνιστικής χρονιάς, το όνομα του Ιταλού επανέρχεται στο προσκήνιο!

Η υπομονή – ή διστακτικότητα, όπως θέλει τη βαφτίζει ο καθένας – της Suzuki σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του Davide Brivio, φαίνεται ότι τελικά θα της βγει σε καλό!

Ο Ιταλός Manager πήρε την απόφαση στα τέλη της περσινής σεζόν να εγκαταλείψει την ομάδα και το MotoGP για τα μάτια (και τα λεφτά) της Formula 1.

Το κενό του, όπως πολλές φορές έχουμε γράψει, αποδείχθηκε δυσαναπλήρωτο και η ομάδα δεν βρήκε, ή δεν ήθελε να βρει, κάποιον αντικαταστάτη του.

Πέρασε όλη τη φετινή σεζόν χωρίς κάποιον στη θέση, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε τις πρώτες πληροφορίες ότι η ομάδα θα ανακοίνωνε κάποιον αντικαταστάτη του.

Όμως από τότε δεν υπήρξε κινητικότητα στο θέμα αυτό και τελικά, όπως μαθαίνουμε από ιταλικά ΜΜΕ, αυτό δεν έγινε χωρίς λόγο.

Υπήρχε λόγος γι’ αυτή τη στάση ιχθύος και ο λόγος έχει όνομα: Davide Brivio!!

Όπως φαίνεται, ο Ιταλός δεν είναι ικανοποιημένος τελικά με την αλλαγή. Σε πιο παλιά του συνέντευξη στο motogp.com, είχε αναφερθεί – χαμογελαστός τότε – στον τεράστιο όγκο των υποχρεώσεών του στη Formula 1.

Αυτός ο όγκος εργασίας φαίνεται ότι δεν ταιριάζει στον Brivio, αλλά ούτε και το κλίμα της Αγγλίας, αφού ακούστηκε ότι του ζητήθηκε (ή απαιτήθηκε;) να μετακομίσει εκεί.

Κι έτσι, λίγο το κενό που δεν έχει καλυφθεί στην Suzuki, λίγο η δυσαρέσκεια από πλευράς Brivio για τη νέα αυτή πρόκληση που ανέλαβε και δεν θέλανε πολύ να βγουν στην επιφάνεια οι πρώτες φήμες.

Ακούγεται μάλιστα ότι στην Suzuki έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον πρώην Team Manager και θέλουν να επαναφέρουν τον Ιταλό στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο το 2020.

Λέγεται ότι κάποιες πρώτες – και σημαντικές ίσως – εξελίξεις θα έχουμε στον επόμενο αγώνα του MotoGP, που θα γίνει επί ιταλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Misano.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 16:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon