.
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 14:15

MotoGP Social Media – Οι δημοσιεύσεις από 27/09 έως 03/10

Κάθε εβδομάδα οι πιλότοι του MotoGP μοιράζονται μαζί μας μέρος της καθημερινότητάς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ποια ήταν τα καλύτερα posts την εβδομάδα που μας πέρασε;

28 Σεπτεμβρίου και ο Hafizh Syahrin, πρώην πιλότος του MotoGP, ποζάρει χαμογελαστός λίγο αφότου ο Valentino Rossi του υπέγραψε το κράνος του!

syahrin-1.jpg

 

syahrin-2.jpg

30 Σεπτεμβρίου – Η αποκάλυψη της αγωνιστικής φόρμας με την οποία αγωνίστηκε ο Alex Rins στο GP της COTA.

rins.jpg

 

01 Οκτωβρίου – Ο Alex Rins απότισε φόρο τιμής στην Αμερική, αλλά και φυσικά στον αξέχαστο Nicky Hayden. Το ίδιο έκανε και ο Joan Mir, που διάλεξε όμως τον Kevin Schwantz για το δικό του κράνος.

rins-helmet.jpg

 

01 Οκτωβρίου – Ατενίζοντας την πίστα από ψηλά! Ο Danilo Petrucci στον πύργο της COTA.

petrux.jpg

petrux-2.jpg

 

02 Οκτωβρίου – Συγκινημένος από την υποστήριξη της Aprilia ο Maverick Vinales, ανήρτησε αυτή τη φωτό στο προσωπικό του προφίλ.

vinales-1.jpg

 

02 Οκτωβρίου – Επιστροφή στο box με… στυλ!

miller-styl.jpg

 

03 Οκτωβρίου – Ο Kevin Schwantz δεν έμεινε μόνο στο γκαράζ της Suzuki, αλλά πήγε μια βόλτα κι από τον Valentino Rossi για να ανταλλάξουν κράνη!

schwantz-Rossi.jpg

 

03 Οκτωβρίου – Δεν έλειψαν και οι προσωπικότητες στην COTA, όπως ο Orlando Bloom που επισκέφτηκε πολλούς πιλότους, συμπεριλαμβανομένων των Jack Miller και Pecco Bagnaia της Ducati, αλλά και του πρωτοπόρου στη βαθμολογία Fabio Quartararo!

orlando-bloom.jpg

orlando-bloom-2.jpg

 

03 Οκτωβρίου – Όλοι έπεσαν πάνω στον Enea Bastianini, συγχαίροντάς τον για έναν ακόμα πάρα πολύ καλό αγώνα, αυτή τη φορά στην COTA.

enea.jpg

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 14:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon