.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 15:53

Επίσημο – Ο Maverick Vinales θα αγωνιστεί με την Aprilia στην Aragon!

Μετά το ντεμπούτο του με την RS-GP στο διήμερο ανεπίσημο τεστ του Misano, η Aprilia ανακοίνωσε ότι ο Maverick Vinales θα δώσει τον πρώτο του αγώνα με τη νέα του μοτοσυκλέτα στην Aragon.

Ο Maverick Vinales λέγεται ότι εντυπωσιάστηκε αλλά και εντυπωσίασε με την παρουσία του στο Misano, στις δύο ημέρες δοκιμών στην ιταλική πίστα.

Οι χρόνοι του και η εν γένει παρουσία του, έπεισαν τον ίδιο και τους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζει να μπει στο γκαράζ της ομάδας και να αγωνιστεί από το Grand Prix της Αραγονίας και μετά.

Έτσι θα πάρει τη θέση του Lorenzo Savadori για το υπόλοιπο της χρονιάς από την Aragon και μετά, με τον Ιταλό να επιστρέφει στα καθήκοντά του ως οδηγός εξέλιξης.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που δίπλα στον Aleix καλωσορίζουμε έναν τόσο ταλαντούχο οδηγό, όπως είναι ο Maverick», ήταν τα πρώτα λόγια του Massimo Rivola (CEO).

maverick-vinales-aragon-1stGP-Aprilia-rfg3.jpg

«Από την πρώτη στιγμή έδειξε εξαιρετικά στοιχεία πάνω στη μοτοσυκλέτα και συνεργάστηκε πολύ καλά με την ομάδα κι έτσι είμαι βέβαιος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην Aragon».

Από την πλευρά του, ο Romano Albesiano, ο τεχνικός διευθυντής της Aprilia, επιβεβαίωσε ότι:

«Η απόφαση να είναι στο Grand Prix της Aragon ήταν αποτέλεσμα αυτών των δοκιμών».

«Δεν ήταν δεδομένο ότι μετά από τόσο καιρό σε έναν εν σειρά κινητήρα (σ.σ. Yamaha) θα μπορούσε εύκολα και γρήγορα να προσαρμοστεί σε έναν V4».

«Γι’ αυτό και το τεστ ήταν σημαντικό. Είμαστε ικανοποιημένοι από τα άμεσα αποτελέσματα, αφού ο Maverick έδειξε ότι έχει καλή αίσθηση και συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας».

«Το ταλέντο το δικό του, αλλά και του Aleix, σε συνδυασμό με την εμπειρία που αποκόμισε φέτος ο Lorenzo, μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για το project μας».

maverick-vinales-aragon-1stGP-Aprilia-rfg4.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon