.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 13:06

Επέστρεψε στις προπονήσεις με μοτοσυκλέτα ο Morbidelli – Οδήγησε μια R1 στο Misano

Ο Franco Morbidelli οδήγησε για πρώτη φορά superbike μοτοσυκλέτα μετά το σοβαρό τραυματισμό του και ετοιμάζεται σταδιακά να επιστρέψει στις πίστες.

Η πρώτη ημέρα των ανεπίσημων δοκιμών στο Misano ήταν αρκετά γεμάτη, με πολλούς εκπροσώπους της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα.

Πέρα από το ντεμπούτο του Maverick Vinales με την Aprilia, που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, είχαμε και τον Franco Morbidelli να οδηγεί για πρώτη φορά superbike μοτοσυκλέτα μετά τον τραυματισμό του.

Ο Ιταλοβραζιλιάνος δεν είχε βρεθεί στη σέλα μιας τόσο γρήγορης μοτοσυκλέτας από το Grand Prix του Sachsenring και μετά όταν και τραυματίστηκε.

Από τότε αναρρώνει από το χειρουργείο στο μηνίσκο και πλέον μετράει ημέρες για την επιστροφή του που θα γίνει στο Misano, στις 19 του μήνα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 13:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon