.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 10:31

Το μπέρδεμα με την VR46 και τα εκατομμύρια ευρώ του Σαουδάραβα

Τα εκατομμύρια που υποσχέθηκε η Tanal Entertainment στην VR46 Racing Team ίσως αποδειχθούν τελικά «αέρας» αφού καμία από τις υποσχέσεις δεν έχει τηρηθεί…

Η VR46 θα είναι στο grid της μεγάλης κατηγορίας το 2022, ωστόσο ίσως θα πρέπει να βασιστεί σε άλλους χορηγούς.

Κι αυτό επειδή καμία υπόσχεση από την Tanal Entertainmet του Σαουδάραβα πρίγκιπα δεν έχει υλοποιηθεί και τα εκατομμύρια των επενδύσεων είναι άφαντα.

Τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό πως η ομάδα του Valentino Rossi θα ανέβαινε στη μεγάλη κατηγορία, με μεγάλο χορηγό την Aramco του Σαουδάραβα πρίγκιπα, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου στον κόσμο.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Abdulaziz Abdullah Al Saud δεν έκρυβε τη χαρά του γι’ αυτή τη συνεργασία, ενώ πίεζε τον Valentino Rossi να μείνει έναν ακόμα χρόνο στο MotoGP και να κλείσει την καριέρα του στη δική τους ομάδα.

Κι από τότε τίποτα…

Υποτίθεται ότι την περασμένη εβδομάδα τα ταμεία της VR46 Racing Team θα γέμιζαν με τα 18 εκατομμύρια ευρώ του Σαουδάραβα, τα οποία όμως δεν φάνηκαν ποτέ στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Πάντως σύμφωνα με το πάντα έγκυρο gpone.com, η Ιταλική ομάδα έχει εναλλακτικό σχέδιο και συγκεντρώνει χρήματα για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα χωρίς την υποστήριξη της Aramco.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Valentino Rossi στη συνέντευξη τύπου λίγο πριν την έναρξη του Grand Prix στο Silverstone, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αρκέστηκε να διαβεβαιώσει ότι η ομάδα θα είναι στη μεγάλη κατηγορία το 2022 και ότι ακόμα δεν γνωρίζει ούτε αυτός τι έχει γίνει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 10:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon