.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 13:45

MotoGP – Ακυρώθηκε και επίσημα το GP στην Ταϊλάνδη

Λίγα μόλις 24ωρα απ’ όταν γράφαμε ότι το Grand Prix στην Ταϊλάνδη είναι αμφίβολο, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση του αγώνα στην Buriram.

Η πανδημία του Covid-19 συνεχίζει να επηρεάζει τις ζωές μας και συνακόλουθα το MotoGP, θυμίζοντάς μας με κάθε ευκαιρία ότι μιλάμε για ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Τα κρούσματα στην Ταϊλάνδη συνεχίζουν την αυξητική τους πορεία, ενώ και το πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας δεν αποδίδει με την ταχύτητα που ήλπιζε η κυβέρνηση.

Έτσι, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Δευτέρα, οι διοργανωτές του Grand Prix στην Ταϊλάνδη αποφάσισαν να ακυρωθεί ο αγώνας και το 2021, όπως έγινε και πέρυσι.

Τώρα αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν θα υπάρξει αντικατάσταση του Γύρου αυτού, κάτι που πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο.

Πάντως το να βρεθεί νέα ημερομηνία και πίστα δεν είναι εύκολο πράγμα, κυρίως λόγω του βασικού λόγοι που ακυρώθηκε και ο αγώνας στην Buriram.

screenshot_243.big.jpg

Οι φήμες λένε για δύο αγώνες στην Sepang, αλλά χωρίς κόσμο ένα τέτοιο εγχείρημα δεν είναι οικονομικά βιώσιμο.

Άλλες φωνές λένε ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε δύο αγώνες στο Τέξας, στην Circuit of the Americas.

Όλα αυτά ωστόσο είναι ακόμα στη σφαίρα των φημών και δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. Για την ώρα τουλάχιστον.

Το να δούμε έναν ακόμα διπλό αγώνα είναι το πλέον πιθανό σενάριο. Αλλά το αν αυτός θα γίνει εκτός ή εντός Ευρώπης, είναι κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 13:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon