.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:35

Στις φήμες ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Valentino Rossi απαντά η Petronas Racing!

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Razlan Razali, ο ισχυρός άνδρας της Petronas Racing, δήλωσε σε ΜΜΕ της Μαλαισίας ότι δεν προτίθενται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Valentino Rossi!

Η ομάδα της Petronas Yamaha ξεκαθάρισε μερικά πράγματα αναφορικά με τις φήμες που έχουν αρχίσει να ακούγονται, ότι δηλαδή δεν είναι στις προθέσεις της να ανανεώσει το συμβόλαιο του Valentino Rossi!

Αυτές οι φήμες προέκυψαν από υποτιθέμενες δηλώσεις του Razlan Razali, ο οποίος μάλιστα – σύμφωνα με τα όσα ακούγονται – δήλωσε πως η ομάδα ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την Petronas δεν αποδόθηκαν σωστά οι δηλώσεις του Razali και με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για το δίδυμό τους το 2022.

vale_mugello.jpg

«Η φιλοσοφία επιλογής οδηγών έχει παραμείνει ίδια από την αρχή: να εξελίσσουμε ταλέντα. Η συνεργασία μας με τον Valentino Rossi ήταν μια τεράστια ευκαιρία για όλους στην ομάδα και η σχέση αυτή βοήθησε πολύ στο να ανδρωθούν όλα τα μέλη της. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το δίδυμο της ομάδας μας για το 2022, όταν όμως η συνεργασία μας με τον Valentino ολοκληρωθεί, θα στρέψουμε την προσοχή μας και πάλι στο να δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρούς οδηγούς».

Ο Valentino Rossi έχει συμβόλαιο απευθείας με την Yamaha και έχει δηλώσει ότι στο καλοκαιρινό διάλειμμα θα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του και το 2022.

Οι μόλις 15 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει φέτος, σίγουρα δεν ταιριάζουν στο προφίλ ενός «ανταγωνιστικού» αναβάτη, το οποίο και είναι – σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Vale – απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσει.

vale_mugello2.jpg

Πέρα από τα φτωχά αποτελέσματα, οπωσδήποτε και το γεγονός ότι η VR46 (η ομάδα του που θα είναι στη μεγάλη κατηγορία του χρόνου) διεκδίκησε με την Petronas τις μοτοσυκλέτες της Yamaha, δεν θα βοήθησε και τη μεταξύ τους σχέση.

Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οι περισσότεροι στο paddock περιμένουν ότι η Petronas και η Yamaha θα συνεχίσουν μαζί, ειδικά μετά και την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Ducati ότι έχει συμφωνήσει με την VR46 για το 2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon