.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 11:30

Ciabatti: Έχουμε συμφωνήσει με την VR46! Σύντομα και η ανακοίνωση!

Από επίσημα χείλη της Ducati, επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί ότι η ομάδα του Valentino Rossi θα έχει δικές της μοτοσυκλέτες από το 2022 και μετά.

Το Grand Prix του Sachsenring ξεκίνησε σήμερα το πρωί με τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά για τη μεγάλη κατηγορία.

Κατά τη διάρκεια του 45λεπτου, ο Paolo Ciabatti της Ducati, μίλησε στον Simon Crafar για την είδηση της χτεσινής ημέρας, τη συμφωνία ανάμεσα στους κόκκινους και την Gresini Racing.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για την ομάδα του Valentino Rossi, ο Ιταλός επιβεβαίωσε ότι η συμφωνία υπάρχει και ότι η ανακοίνωση θα γίνει σύντομα.

Πριν από το Assen, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο αγώνας στην Ολλανδία θα γίνει το αμέσως επόμενο Σ/Κ και θα είναι ο τελευταίος πριν από το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Έτσι, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Valentino Rossi και οι άνθρωποι της ομάδας του έχουν συμφωνήσει με την Ducati, η οποία θα έχει και τη νέα σεζόν 8 μοτοσυκλέτες στο grid.

Όσο για τους οδηγούς; Ο Luca Marini, ο ετεροθαλής αδερφός του Valentino, θα πρέπει να θεωρείται ο ένας, ενώ ο δεύτερος μάλλον θα είναι ο Marco Bezzecchi.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 11:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon