.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 16:39

Τι απάντησε ο Razgatlioglu στις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Valentino Rossi στην Petronas Yamaha

Στις φήμες που θέλουν τον Toprak Razgatlioglu να αντικαθιστά τον Valentino Rossi στην ομάδα της Petronas Yamaha στο MotoGP, απάντησε ο Τούρκος μετά τους αγώνες στο Misano.

Ο τρίτος Γύρος για το πρωτάθλημα των WSBK έγινε στο Misano το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τον Michael Ruben Rinaldi να κυριαρχεί στην πίστα της πατρίδας του.

Δεν ήταν ο μόνος, ωστόσο, από τους οδηγούς των Superbikes που έκλεψε την παράσταση. Με την εμφάνισή του, τη μία νίκη και τις δύο δεύτερες θέσεις, ο Toprak Razgatlioglu έδειξε τη δύναμή του!

Ο Τούρκος επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που τον ήθελαν φέτος να βάζει δύσκολα στον μόνιμο πρωταθλητή των WSBK, Jonathan Rea.

Μετά την πολύ καλή του παρουσία στην πίστα του Misano, οι φήμες ότι ενδεχομένως να αντικαταστήσει ο Τούρκος τον Valentino Rossi στην Yamaha, ακούστηκαν εκ νέου.

Όσο τραβηγμένο κι αν είναι αυτό το σενάριο, ο ίδιος ο Razgatlioglu θέλησε να απαντήσει γρήγορα στη φημολογία αυτή.

razga2.jpg

Ο Τούρκος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Valentino Rossi και πρόσφατα είχε βρεθεί μάλιστα στο ράντσο του θρυλικού Ιταλού αναβάτη για προπόνηση.

«Θεωρώ τον Valentino ένα πολύ καλό άνθρωπο και θρύλο στις μοτοσυκλέτες», σχολίασε ο Razgatlioglu μετά τη νίκη του στον αγώνα της Κυριακής στα WSBK.

«Παρακολουθεί τους αγώνες μου. Πρόσφατα είχε βρεθεί και στο ράντσο του και μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Όσο για τις φήμες ότι μπορεί να τον αντικαταστήσω στην Petronas; Τι να σας πω… δεν ξέρω! Πάντως καλά είμαι εδώ στα Superbikes».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 16:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon