.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 16:54

Isle of Man TT 2022 - Live μετάδοση εικόνας για πρώτη φορά!

Μετά από την ακύρωση του ΙΟΜΤΤ για 2 συνεχόμενες χρονιές λόγω Covid-19, η διοργάνωση του αγώνα ανακοίνωσε μερικά φιλόδοξα σχέδια αναβάθμισης του ΤΤ για το 2022, σχέδια που περιλαμβάνουν και την live αναμετάδοση μέσω streaming για πρώτη φορά!

Η διοργάνωση του ΤΤ σκοπεύει να μεταδώσει live εικόνα από όλα τα δοκιμαστικά και όλους τους αγώνες του 2022, μέσω streaming στο νέο ψηφιακό κανάλι του εμβληματικού Tourist Trophy αγώνα.

Παράλληλα με τους αγώνες θα μεταδίδονται και ρεπορτάζ και παραλειπόμενα, σε όλες τις συμβατές ηλεκτρονικές συσκευές.

Το νέο ψηφιακό κανάλι του ΤΤ θα ξεκινήσει να μεταδίδει εικόνα από την άνοιξη του 2022, μέσω ενός live pass -φυσικά επί πληρωμή.

Σημειώστε πως το εν λόγω κανάλι δεν θα μεταδίδει μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά θα τρέχει πρόγραμμα σχετικό με το ΤΤ όλη την χρονιά, συμπεριλαμβανομένων ντοκιμαντέρ ταινιών, κ.α.

Παράλληλα με την παραπάνω εντυπωσιακή ανακοίνωση, η διοργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα του ΤΤ 2022, που θα ξεκινήσει στις 29 Μαΐου 2022 για να λήξει στις 10 Ιουνίου.

Η κατηγορία Lightweight TT μετονομάζεται σε Supertwin TT, με τους κανονισμούς να αλλάζουν ελαφρώς ώστε να επιτρέψουν τη συμμετοχή και των νέων Yamaha MT-07 & Aprilia RS 660.

Και από το 2023, το πρόγραμμα του ΤΤ θα μεγαλώσει, με περισσότερες μέρες αγώνων (6 από 4), και περισσότερες ευκαιρίες για τους θεατές να δουν αγωνιστική δράση, με την εισαγωγή δεύτερου αγώνα τόσο για τα Superstock όσο και για τα Supertwin.

Στα Sidecar οι κανονισμοί αλλάζουν ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κινητήρας από KTM 890 Duke και από BMW F900R, ενώ τέλος θα δούμε και την εισαγωγή του TT FAN PARK, με μεγάλες οθόνες που θα προβάλλουν τους αγώνες, live μουσικές συναυλίες, παιχνίδια, διαγωνισμούς, αυτόγραφα από τους αναβάτες, κ.α.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 16:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon