.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 12:55

Σκληρή απάντηση του Quartararo στο Stoner – «Είσαι σπίτι σου και ψαρεύεις»

Ενοχλημένος φάνηκε ο Fabio Quartararo από το σχόλιο του Casey Stoner αναφορικά με το γεγονός ότι ο Γάλλος οδήγησε για λίγο με ανοιχτή φόρμα στο τέλος του αγώνα της Βαρκελώνης.

Ένα από τα πολλά posts που έκαναν την εμφάνισή τους και σχολίαζαν την απόφαση του Fabio Quartararo να συνεχίσει τον αγώνα του στο Montmelo, παρά το ότι η φόρμα του είχε ανοίξει, ανήκε και στον παλαίμαχο και θρύλο του MotoGP, Casey Stoner.

Ο Αυστραλός, όπως πάντα, δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε ότι ο Fabio Quartararo θα έπρεπε να δει τη μαύρη σημαία του αποκλεισμού για την πράξη του αυτή.

Τη γνώμη τους για το συμβάν αυτό μοιράστηκαν και αρκετοί άλλοι από τους πιλότους, πρώην και νυν αγωνιζόμενοι. Ο Quartararo – ο οποίος παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι θα έπρεπε να δει τη μαύρη σημαία – θέλει να αφήσει πίσω του το περιστατικό.

fabio_1.jpg

Ωστόσο ήταν ενοχλημένος από την παρέμβαση και το σχόλιο του Casey Stoner και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να μην απαντήσει στον Αυστραλό:

«Είναι στο σπίτι του και ψαρεύει… αν κάτι τέτοιο συνέβαινε σε αυτόν σίγουρα δεν θα έλεγε τίποτα. Δεν θέλω να σχολιάσω επί προσωπικού για κάποιον οδηγό, όμως μπορώ να πω ότι πλέον έχω δει το πραγματικό πρόσωπο ορισμένων με τους οποίους είχα καλή σχέση».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 12:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon