.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 10:31

Valentino Rossi – Ικανοποίηση και χαμόγελα μετά το τεστ της Καταλονίας

Με χρόνο στο 1:40,050 ο Valentino Rossi πήρε την 10η θέση στο τεστ της Καταλονίας την περασμένη Δευτέρα, φεύγοντας από την πίστα ικανοποιημένος με τις λύσεις που βρήκε.

Ο Valentino Rossi ξεκίνησε το τεστ της Δευτέρας στη Βαρκελώνη γνωρίζοντας ότι δεν είχε πολλά πράγματα να δοκιμάσει. Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς του Ιταλού άσου ήταν πάνω στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του.

Ο ίδιος και το επιτελείο του κατάφεραν να βρουν λύσεις, κάτι που αποτυπώθηκε στο χαμογελαστό πρόσωπο του Valentino Rossi μετά το τέλος του τεστ. Η πρόοδος και η καλύτερη πρόσφυση ήταν το ζητούμενο για τον Ιταλό και σύμφωνα με τα λεγόμενά του η πρόοδος έχει γίνει.

rossi1.jpg

Αυτό είναι σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας και το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι ιδιαιτέρως δύσκολο για τον Rossi. Ο πιλότος της Petronas Racing έχει μόλις 15 βαθμούς μετά από 7 αγώνες, με καλύτερό του αποτέλεσμα την 10η θέση που πήρε στο εντός έδρας αγώνα του στο Mugello.

Οι δηλώσεις του Valentino Rossi: «Δεν ήταν άσχημο τεστ για εμάς. Άλλωστε δεν είχαμε και πολλά πράγματα να δοκιμάσουμε. Δουλέψαμε όμως καλά με τη μοτοσυκλέτα και τη βελτιώσαμε. Δουλέψαμε, βελτιωθήκαμε και ο ρυθμός μου δεν ήταν άσχημος. Βρήκαμε λύσεις με τις ρυθμίσεις και δουλέψαμε με την ανάρτηση, με αποτέλεσμα να είμαι αρκετά γρήγορος».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 10:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon