.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 11:20

Quartararo… ο νέος Rambo! Το MotoGP είναι για αληθινούς άντρες!

Έναν ευρηματικό τρόπο βρήκαν φίλαθλοι του MotoGP για να διακωμωδήσουν τα τεκταινόμενα στον 7ο αγώνα της σεζόν για το 2021, με πρωταγωνιστή τον Fabio Quartararo.

Οι οιωνοί ήταν ευνοϊκοί για τον Fabio Quartararo τη χτεσινή ημέρα. Ο αγώνας της μεγάλης κατηγορίας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ξεκινούσε με τον πιλότο της Yamaha να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Δεν ήταν μόνο ο εξαιρετικός ρυθμός αγώνα που είχε δείξει τις προηγούμενες ημέρες, σε σημείο που ακόμα και οι ίδιοι οι αντίπαλοί του να αναρωτιούνται ποιος θα μπορούσε να τον σταματήσει.

Ήταν και το γεγονός ότι ξεκινούσε από την pole position για 5ο συνεχόμενο αγώνα, κάτι που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει να κάνει επί «εποχής Marc Marquez» στη μεγάλη κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια το να ξεκινάς από τις δύο πρώτες σειρές είναι βασικότατος στόχος όλων, καθώς αποτελεί προϋπόθεση για έναν καλό αγώνα.

quartararo.jpg

Όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στον Γάλλο, όταν λίγο πριν το τέλος άνοιξε η αγωνιστική του φόρμα, την οποία φέρεται να μην είχε κουμπώσει καλά πριν τον αγώνα! Πέταξε το προστατευτικό στήθος και οδήγησε για λίγα λεπτά με ανοιχτή φόρμα!

Ένα περιστατικό που έσπευσαν να διακωμωδήσουν αρκετοί στα social media. Μάλιστα κάποιοι τον παρομοίασαν με έναν πραγματικό… Rambo! Εξ ου και η φωτογραφία!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 10:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon