.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 15:36

Kawasaki Racing Team - Διετής ανανέωση συνεργασίας με την J.Juan

[Δελτίο Τύπου]

Τίποτα δεν μπορεί να διακόψει την παραγωγική συνεργασίας μεταξύ της Καταλανικής εταιρείας συστημάτων φρένων J.Juan και της Kawasaki Racing Team που μόλις ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για τις σεζόν 2021 και 2022.

Σε οκτώ χρόνια, η σχέση είχε ως αποτέλεσμα επτά πρωταθλήματα WorldSBK και έξι τίτλους κατασκευαστών με την J.Juan να παρέχει στην εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki υδραυλικά σωληνάκια υψηλής πίεσης δημιουργώντας την τέλεια αίσθηση φρεναρίσματος στα όρια της απόδοσης.

Επεκτείνοντας τη χορηγία και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η KRT θα επωφεληθεί από τους σημαντικούς πόρους έρευνας και ανάπτυξης της J.Juan, μιας εταιρείας με εξειδίκευση σε όλες τις πτυχές του εξοπλισμού πέδησης και, ολοένα και περισσότερο της ηλεκτρομηχανικής και της ανάπτυξης λογισμικού αυτού του ταχέως εξελισσόμενου τομέα.

hi DSC4589 resized 220421

Εξυπηρετώντας 85 κατασκευαστές παγκοσμίως μέσω των πέντε κέντρων παραγωγής της στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία, η J.Juan είναι βασικός τεχνικός συνεργάτης της Kawasaki Racing Team όπως εξηγεί η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της KRT, Biel Roda:

“Είναι χαρά μου να ανανεώσουμε αυτήν τη συνεργασία με μια εταιρεία που θαυμάζουμε όλοι. Οι M. Angels, Juan Luis, τώρα Alessio – σε συνδυασμό με το σύνολο του εργατικού δυναμικού - έχουν δεσμευτεί για την ανάπτυξη άριστων προϊόντων. Οι αναβάτες και οι τεχνικοί μας νοιώθουν σίγουροι χρησιμοποιώντας τις λύσεις φρεναρίσματος και γνωρίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε πρωταθλήματα είναι εάν έχετε τους καλύτερους τεχνικούς συνεργάτες. Για την KRT, η ανανέωση αυτής της συμφωνίας έχει μεγάλη σημασία!”

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Rea έχει κάθε λόγο να ευχαριστήσει την J.Juan σχολιάζοντας:

“Ο αγώνας έχει να κάνει τόσο με το τρέχεις όσο και με το να σταματάς, και τα σωληνάκια υψηλής πίσεης J.Juan είναι εξαιρετικά αξιόπιστα. Η αίσθηση φρεναρίσματος είναι τόσο καλή στην πρώτη στροφή όσο και στην τελευταία, επιτρέποντάς μου να επικεντρωθώ στη στρατηγική του αγώνα με σκοπό να κερδίσω.”

hi IMG 5713 copia resized 220421

Για το 2022, ακολουθούν τα θετικά σχόλια του Alex Lowes:

“Aπό τότε που μπήκα στην KRT και χρησιμοποίησα τα εξαρτήματα φρένων της J.Juan στο Ninja ZX-10RR, απέκτησα ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη κατά το φρενάρισμα. Η συνέπεια της λειτουργίας των φρένων κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν αξιοσημείωτη και μου επέτρεψε να επικεντρωθώ στην αναζήτηση θέσης στο βάθρο.”

Με την υπογραφή της συμφωνίας, ο Ángeles Juan, αντιπρόεδρος της J.Juan, και υπεύθυνος του τμήματος για τα υδραυλικά σωληνάκια υψηλής πίεσης, σχολίασε:

“Η J.Juan είναι περήφανη που συνεχίζει να συνεργάζεται τεχνικά με μια ομάδα υψηλών επαγγελματικών και ανθρώπινων ιδιοτήτων.”

Ο José Luis Juan, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κατέληξε:

“Όπως πάντα, θα ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Το όραμά μας είναι να διατηρήσουμε την τεχνική αριστεία για να ικανοποιήσουμε μια ομάδα όπως η KRT που έχει τόσο ανταγωνιστικό ταλέντο.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 15:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon