Η Fantic Factory Team E / 50 Racing, με αναβάτες δύο μεγάλα ονόματα, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή E1, Loic Larrieu και τον Davide Guarneri, οι οποίοι θα εισάγουν στον αγωνιστικό στίβο τα ολοκαίνουργια τετράχρονα Fantic XEF 250. Στην κατηγορία Νέων, θα συμμετέχουν οι Emanuele Facchetti (XEF 250), Daniele del Bono και Simone Trapletti (XE125).
Η Fantic d'Arpa Racing Team θα αγωνιστεί στο Junior World Championship με το EXF 250 που θα δοθεί στον νεαρό ταλέντο Jed Etchells, 2ο στο παγκόσμιο Youth 125 το 2020. Ο Kevin Cristino και ο Alvin Norrbin θα οδηγήσουν το XE125 στο Youth 125. Η ομάδα επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του πρωταθλητή της Senior 125, Giulio Mancuso, με το Fantic XE125.
Η ομάδα Fantic Jet Racing ολοκληρώνει την τριάδα με άλλο ένα ζευγάρι νέων ταλέντων, τον Harry Edmodson και τον Riccardo Fabris, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων καθώς και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα με XE125.
Οι ομάδες και οι αναβάτες της Fantic πρωταγωνίστησαν αμέσως στον πρώτο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος Enduro που πραγματοποιήθηκε στο Passirano (BS). Το Fantic XE 125 των τριών επίσημων ομάδων αποδείχθηκε και πάλι πολύ αξιόπιστο και ανταγωνιστικό.
Στην κατηγορία 125, ο Davide Guarneri κυριάρχησε την πρώτη ημέρα αγώνα, με τον Giuliano Mancuso (Fantic D'arpa Racing Team) στη δεύτερη θέση.
Στην κατηγορία Youth, ο Kevin Cristino (Fantic D'arpa Racing Team) σημείωσε την πρώτη του νίκη με ta χρώματα της Fantic, νικώντας τον Daniele Delbono (Fantic Factory Team E / 50 Racing) μόνο δύο δευτερόλεπτα. Η τέταρτη θέση της ημέρας για τον Riccardo Fabris (Fantic JET Racing).
Στην κατηγορία Foreigners μια εξαιρετική απόδοση για τον Harry Edmodson που, την Κυριακή ήταν ο ταχύτερος αναβάτης με 125cc.
Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαρτίου, οι αγωνιστικές ομάδες της Fantic θα επιστρέψουν στη Σικελία, στο Custonaci, για τη δεύτερη και τρίτη πράξη του Enduro Assoluti d'Italia.
Fantic Motor / Caballero Fantic
Κατηγορία
ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 12:20
Fantic Racing - Ξεκίνημα με εκπληκτικά αποτελέσματα και στο Enduro
H αγωνιστική σεζόν της Fantic στο Enduro ξεκίνησε με τον ίδιο υπέροχο τρόπο που ξεκίνησε και στο Motocross. Tρείς ομάδες εκπροσωπούν την Fantic στην Ιταλική και παγκόσμια σκηνή Enduro.
Κατηγορία
ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
Ετικέτες
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
- Test Ride - Peugeot Tweet 200 - Video
- Test Ride - Rieju Aventura Rally 307 2026 - Video
- Test Ride - Yamaha Tracer 9 - Video
- Test Ride - Vespa Primavera 125 S review - Video
- Test Ride - Yamaha Tracer 7 Y-AMT - Video
- Test Ride - Morbidelli T125X - Video
- Test Ride - Aprilia SR GT 400 2026 - Video
- Test Ride - Suzuki SV-7GX - Πρώτη επαφή στην Ελλάδα, Video
- Test Ride - TVS RTX 300 - Αποστολή στην Ιταλία, video
Έκθεση εικόνων
View the embedded image gallery online at:
https://www.bikeit.gr/agones-3/nea-agonon-pagkosmiou-2/item/26344-fantic-racing-ksekinima-me-ekpliktika-apotelesmata-kai-sto-enduro#sigProId608584d5a9
https://www.bikeit.gr/agones-3/nea-agonon-pagkosmiou-2/item/26344-fantic-racing-ksekinima-me-ekpliktika-apotelesmata-kai-sto-enduro#sigProId608584d5a9










