.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 11:45

Fantic - Αλλάζει τα δεδομένα με πρωτιές και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Enduro

Η Fantic αλλάζει τα δεδομένα στον αγωνιστικό στίβο του παγκόσμιου motocross διακόπτοντας το πολύχρονο σερί της κυριαρχίας των τετράχρονων κινητήρων και ξεκινά με πρωτιές και στο Ιταλικό πρωτάθλημα Enduro. [Δελτίο Τύπου]

Μετά τα συναρπαστικά αποτελέσματα στους αγώνες των Ιταλικών πρωταθλημάτων Enduro και motocross ο Mariano Romano Διευθύνων Σύμβουλος της Fantic Motor, σχολίασε:

"Η νίκη μια φορά είναι ήδη δύσκολη, αλλά η νίκη δύο φορές στη σειρά είναι θεαματική!

Μετά την επιτυχία του περασμένου έτους, η οποία ξεκίνησε την επιστροφή της "newracingera" της Fantic στους αγώνες, το 2021 άνοιξε επίσης με εξαιρετικό στιλ!

Οι ομάδες και οι αναβάτες μας έχουν ξεκινήσει τη νέα σεζόν σωστά και έχουν κερδίσει νίκες από την αρχή, τόσο στο Motocross όσο και το Enduro.

Έχουμε κερδίσει τους τρεις πρώτους αγώνες του Motocross "Internazionali d'Italia", κατακτώντας τους πρώτους δύο τίτλους του 2021 στην κατηγορία 125 με το Fantic XX125 και στην κατηγορία MX2 με το Fantic XX250.

Το τελευταίο σημαίνει πως φέραμε μια δίχρονη μοτοσυκλέτα πρώτη μετά από χρόνια κυριαρχίας των τετράχρονων κινητήρων.

Τα καταφέραμε καλά και στο Enduro "Assoluti d'Italia". Οι νίκες, η βαθμολογία, και η αποφασιστικότητα επιβεβαιώνουν το θάρρος των έργων μας, τις επιλογές μας, τις ομάδες και τους αναβάτες μας, τους τεχνικούς μας, τις μοτοσικλέτες μας.

Μαζί καταφέραμε να επιτύχουμε κάτι καταπληκτικό, νίκες που θα περάσουν στην ιστορία της Fantic και της παγκόσμιας σκηνής offroad. Και είμαστε μόλις στην αρχή...

Σας ευχαριστώ όλους και ας συνεχίσουμε! "

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon