.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 14:25

Monster Energy Yamaha MotoGP 2021 - Η επίσημη παρουσίαση - High-res φωτογραφίες

Στις 15/2/2021, η Yamaha παρουσίασε την εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα της για το MotoGP, με μεγάλη αλλαγή την προσθήκη του Fabio Quartararo στη θέση του Valentino Rossi, δίπλα στον Maverick Vinales, που θα οδηγούν τις YZR-M1 με τον μεγάλο χορηγό Monster Energy.

Το θεματικό χάσταγκ της παρουσίασης ήταν το #InItToWinIt, ήτοι «είμαστε εδώ για να κερδίσουμε», με την εργοστασιακή ομάδα να έχει… ξεφορτωθεί τον γερόλυκο Rossi (που δεν πήγε και πολύ μακριά όμως), δημιουργώντας μια περισσότερο νεανική ομάδα.

Το βίντεο της διαδικτυακής παρουσίασης γυρίστηκε μπροστά σε «green screen», ώστε να δείχνουν οι Quartararo, Vinales, Lin Jarvis και η παρουσιάστρια της F1, Federica Masolin, λες και βρίσκονται στα pits κάποιας πίστας. Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα έδειχνε λίγο ψεύτικο, αλλά τι να κάνουμε… οι δυσκολίες της πανδημίας.

Θυμίζουμε πως ο Vinales έκανε το ντεμπούτο του με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha στο MotoGP το 2017, ενώ το 2021 θα είναι η πρώτη χρονιά του Quartararo ως εργοστασιακού πιλότου της Monster Energy Yamaha, καθώς πέρυσι βρισκόταν στις τάξεις της περιφερειακής ομάδας της Yamaha Petronas.

Και οι 2 αναβάτες δείχνουν να έχουν τα φόντα για να πρωταγωνιστήσουν, και ελπίζουμε να βρουν τη σταθερότητα που τους λείπει το 2021, ώστε να μπορέσουν να χτυπήσουν τον τίτλο αναβατών.

Δίπλα στους αναβάτες της ομάδας, θα έχουμε και τον Cal Crutchlow ως δοκιμαστή!

Όσον αφορά στην YZR-M1 τα χρώματα και τα γραφικά παραμένουν ίδια για το 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 14:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon