.
Κατηγορία ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 19:03

MotoGP22 – Η αποτίμηση του πρώτου μισού της σεζόν από τη Yamaha

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των διακοπών των αναβατών του MotoGP, ο μήνας της ξεκούρασης αλλά και της περισυλλογής. Πριν την επιστροφή στους αγώνες ας δούμε πως εκτίμησε η Yamaha το πρώτο –αγωνιστικό- μισό του 2022.

Το 2022 δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους Ιάπωνες, με ένα Fabio Quartararo να προσπαθεί να κρατήσει στην επιφάνεια τη Yamaha που στους 11 έως τώρα αγώνες έχει δει τους αναβάτες της να βουλιάζουν.

Μένοντας στα της εργοστασιακής ομάδας, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Franco Morbidelli, που μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει μόλις 25 βαθμούς, βρισκόμενος στη 19η θέση του Πρωταθλήματος, δίχως να μπορεί να βρει αυτό το κάτι που θα τον κάνει ανταγωνιστικό.

Στον αντίποδα και με την ίδια μοτοσυκλέτα, ο Fabio Quartararo φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των αναβατών. Τα 6 βάθρα που έχει συλλέξει ως τώρα – 3 νίκες, 3 δεύτερες θέσεις- έχουν μεταφραστεί σε 175 βαθμούς, έναντι του αντίζηλου-έκπληξη του Τίτλου, Aleix Espargaro.

Με τον αναβάτη της Aprilia να ακολουθεί στους -21 (151 βαθμοι), η Yamaha έχει εμπρός της το μεγάλο στοίχημα της παραμονής του αναβάτη της στην κορυφή. Μιας παραμονής που θα σημαίνει και το 2ο Παγκόσμιο Τίτλο του Fabio Quartararo.

Ως τις 7 Αυγούστου που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση με το βρετανικό grand prix, θα θυμηθούμε σταδιακά τι έχει συμβεί ως τώρα, με πρώτο video εκείνο της Monster Energy Yamaha που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon