.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 15:18

Valentino Rossi – Βάθρο στον αγώνα αντοχής Gulf 12 Hours

Παρέα με τον αδελφό του και τον επιστήθιο φίλο του, ο Γιατρός επιτέλους ξανανέβηκε στο βάθρο.

Έχει γίνει κάτι σαν παράδοση για τον Valentino Rossi να τρέχει σε μεμονωμένους αγώνες αυτοκινήτων όποτε του το επιτρέπει το βαρύ πρόγραμμα του παγκοσμίου MotoGP.

Έτσι φέτος επέστρεψε στο Μπαχρέιν για τον αγώνα αντοχής Gulf 12 Hours στο τιμόνι της Ferrari 488 GT3 της Kessel Racing Team. Μαζί του η ομάδα είχε ακόμη τον αδελφό του, Luca Marini, και τον φίλο του Alessio “Uccio” Salucci.

Συμμετέχοντας στην κατηγορία GT3 Pro-Am, η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα από την 8η θέση, μα σύντομα η μάχη της έγινε ακόμη πιο δύσκολη καθώς ένα λάθος του Uccio τιμωρήθηκε με ποινή drive-through (διέλευση από τα πιτς) που κόστισε σχεδόν 30 δευτερόλεπτα.

Παρόλα αυτά η απόδοση της ομάδας ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο μισό του αγώνα και κέρδισε πολλές θέσεις για να φτάσει ως την τρίτη της κατηγορίας της και τέταρτη γενικής. Καθόλου άσχημα δεδομένου του χρόνου που έχασαν στα πρώιμα στάδια του 12ωρου αγώνα.

Ευχάριστο το θέαμα του Rossi στο βάθρο, κάτι που έχουμε να δούμε από πέρυσι τον Μάρτιο στη Jerez και το δεύτερο GP της χρονιάς, όταν ο Ιταλός είχε ανέβει στο τρίτο σκαλί για μία και μοναδική φορά στη σεζόν του 2020.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon