.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 10:09

MotoGP – Φίλαθλος πληρώνει αδρά για το tear-off που κόστισε αγώνα στον Jack Miller

Μια ζελατίνα που κατέστρεψε το GP του Misano για τον Αυστραλό αναβάτη μετατράπηκε σε εργαλείο για καλό σκοπό.

Στο δεύτερο Grand Prix στην πίστα του Misano στις 20 Σεπτεμβρίου 2020 ο Jack Miller εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη. Όπως ανακάλυψαν οι μηχανικοί του εκ των υστέρων, ένα tear-off που είχε πετάξει ο Fabio Quartararo κατάφερε να βρει τον δρόμο του προς τη μια εισαγωγή αέρα της Desmosedici του Miller, περιορίζοντας την τροφοδοσία του V4 του και τελικά αναγκάζοντάς τον σε εγκατάλειψη.

Ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati κράτησε αυτή τη ζελατίνα ως αναμνηστικό και στον επόμενο αγώνα στην Catalunya την είχε κολλημένη στον τοίχο του γκαράζ του (κεντρική εικόνα) για γούρι, ενώ έκανε και την πλακίτσα του στον Quartararo με ένα ποστάρισμα στο Instagram.

miller screenshot

Στο μεταξύ, η κεντρική ιδέα του ήταν υπέροχη. Αφού προσέφερε δωρεάν δημοσιότητα στην αμαρτωλή ζελατίνα, στη συνέχεια την χάρισε στην οργάνωση Two Wheels for Life (που υποστηρίζεται από το MotoGP) για να τη δημοπρατήσει.

Το tear-off δεν πρόλαβε να μείνει και πολλή ώρα στον αέρα, καθώς ένας Αυστραλός φίλος του MotoGP έσπευσε να το καπαρώσει πληρώνοντας ένα ποσό της τάξης των €4,700 γι’ αυτό!

Τα χρήματα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ ο πλειοδότης – που θέλει να παραμείνει ανώνυμος – δήλωσε σχετικά:

“Είμαι τεράστιος φίλαθλος του MotoGP, θαυμάζω όλους τους αναβάτες και εκτιμώ απεριόριστα τις ικανότητές τους, ωστόσο είμαι οπαδός του Jack Miller, με τον Fabio Quartararo δεύτερο από κοντά. Στη ζωή μου ήμουν τυχερός και, με λίγη σκληρή δουλειά, είμαι τώρα σε θέση να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που δεν υπήρξαν τόσο τυχεροί. Το γεγονός πως τα χρήματά μου πάνε σε φιλανθρωπίες είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Ίσως να μην είχα δώσει τόσα αν δεν επρόκειτο για έναν τόσο καλό σκοπό.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon