Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 23:12

MotoGP - Θετικός στον covid-19 o Rossi, χάνει Aragon

“Δυστυχώς σήμερα το πρωί ξύπνησα και δεν αισθανόμουν καλά. Πονούσαν τα κόκκαλά μου και είχα ελαφρύ πυρετό.”

Με αυτές τις λέξεις ο Valentino Rossi άνοιξε τη σύντομη ανακοίνωση στο Twitter με την οποία γνωστοποίησε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό covid-19. Συνεχίζει ως εξής:

“Αμέσως κάλεσα τον γιατρό μου που μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο PCR τεστ έβγαλε αρνητικό αποτέλεσμα, όπως αυτό που είχα κάνει την Τρίτη. Όμως το δεύτερο, το αποτέλεσμα του οποίου μου στάθληκε στις 16.00 σήμερα το απόγευμα, ήταν δυστυχώς θετικό.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος που θα πρέπει να χάσω στον αγώνα στην Aragon. Θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος και σίγουρος, αλλά εκτιιμώ πως και ο δεύτερος γύρος στην Aragon θα είναι απαγορευτικός για μένα...

"Είμαι πολύ λυπημένος και θυμωμένος γιατί έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να τηρήσω τα πρωτόκολλα και, παρότι το τεστ της Τρίτης βγήκε αρνητικό, αυτοαπομονώθηκα μόλις επέστρεψα από το Le Mans. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι και δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές εντολές και ελπίζω να νιώσω σύντομα καλά.”

Πηγή: MotoGP.com

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 23:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube