.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 14:11

MXGP 2020 – Νέο πρόγραμμα, ματαιώνεται το ΜΧ των Εθνών

Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ έδωσαν στη δημοσιότητα το τελικό πρόγραμμα για την επανεκκίνηση, συνοδευόμενο από μια δυσάρεστη είδηση.

Η Infront Moto Racing, διοργανώτρια του MXGP ετοιμάζεται για την επανέναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος για το 2020 στις 9 Αυγούστου, μετά από μια μακρά περίοδο παύσης, καθώς πρόλαβαν να τρέξουν μόλις δύο GP στις αρχές Μαρτίου πριν αρχίσουν τα κλεισίματα συνόρων και οι περιορισμοί μετακίνησης που κατέστησαν πρακτικά αδύνατη τη διεξαγωγή αγώνων σε διεθνές επίπεδο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ικανό αριθμό αγώνων, στριμωγμένους σε ένα φρενήρες πρόγραμμα με τρία GP τον Αύγουστο, 4 τον Σεπτέμβριο, 5 τον Οκτώβριο, 2 τον Νοέμβριο και άλλα δύο (Ρωσία, Πορτογαλία) να περιμένουν στην ουρά. Μοναδικός αγώνας εκτός Ευρώπης στο πρόγραμμα είναι ο τελευταίος στις 22 Νοεμβρίου στην Αργεντινή.

Ωστόσο, το δυσάρεστο της χρονιάς αυτής είναι η οριστική ματαίωση του 2020 Monster Energy FIM Motocross of Nations, δηλαδή του ΜΧ των Εθνών που κανονικά θα λάμβανε χώρα το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου στην αγγλική πίστα Matterley Basin, όταν κανονικά θα είχε ολοκληρωθεί η σεζόν του MXGP 2020.

Προφανώς τα νέα δεδομένα δεν άφησαν χώρο για τους “Ολυμπιακούς Αγώνες του ΜΧ”, ενώ υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και με τη δυνατότητα μη ευρωπαϊκών ομάδων να ταξιδέψουν στην Αγγλία, με πολλές εξ αυτών να έχουν δηλώσει έγκαιρα στην Infront πως δεν θα έδιναν το παρόν εκεί.

Το πρόγραμμα του MXGP 2020 διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

NEW CALENDAR JULY29

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon