.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 11:45

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 1-2 Αυγούστου 2020

Επιστροφή και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes

Μετά το MotoGP που έχει ήδη τρέξει δύο αγώνες στην επανέναρξή του από το παγκόσμιο lockdown, σειρά παίρνει το WorldSBK με ένα κουρεμένο πρόγραμμα 7+2 αγώνων.

Συγκεκριμένα, μετά τον εναρκτήριο αγώνα τον Μάρτιο στο Phillip Island της Αυστραλίας, η επανέναρξη γίνεται από την Ισπανία και την πίστα της Jerez (ήδη έτοιμη έχοντας φιλοξενήσει εκεί δύο απανωτούς αγώνες MotoGP μέσα στον Ιούλιο), ενώ ακολουθούν άλλοι 5 αγώνες μόνο σε ευρωπαϊκό έδαφος και υπάρχει το ενδεχόμενο να προστεθούν άλλοι δύο σε Αργεντινή και Ιταλία (Misano) τον Οκτώβριο, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Στο μεταξύ, ακόμη και μετά την φετινή αναπάντεχα ανατρεπτική χρονιά και τις πληγές που έχει αφήσει – και συνεχίζει να αφήνει – η πανδημία του covid-19, το πρώτο μισό του Αυγούστου παραδοσιακά δεν είχε και πολλή αγωνιστική δραστηριότητα, μιας και για τον περισσότερο κόσμο πρόκειται για περίοδο διακοπών.

Έτσι στην Ελλάδα επικρατεί άκρα της παραλίας σιωπή, ενώ και στο διεθνές στερέωμα συναντάμε μόνο δυο ευρωπαϊκές διοργανώσεις Speedway και Grass Track, καθώς και τον 3ο αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος SBK, εν αναμονή του αγωνιστικού οργασμού που έπεται από Σεπτέμβριο, όταν και θα επανεκκινήσουν σχεδόν όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και τα περισσότερα ελληνικά.

Αγωνιστική δράση 1-2 Αυγούστου 2020

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK, 2ος αγώνας, Jerez (Ισπανία)

- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 Individual Speedway, 1ος αγώνας, Divisov/Pardubice (Τσεχία)

- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Grass Track, 1ος αγώνας, Tayac (Γαλλία)

- Αμερικανικό Πρωτάθλημα SBK MotoAmerica, 3ος αγώνας, Atlanta (ΗΠΑ)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 11:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon