.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 14:22

Jean-Michel Bayle - Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Ο Γάλλος θρύλος των αγώνων μοτοσυκλέτας δεν απέφυγε τον ιό της εποχής και μάλιστα σε αρκετά βαριά μορφή ώστε να απαιτηθεί νοσηλεία.

Με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μερικές μέρες μετά τα γενέθλιά του (1/4), ο Jean-Michel Bayle αποκάλυψε πως έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό και δη όχι ελαφριά.

«Ευχαριστώ για όλα τα μυνήματα και φωτογραφίες σας με ευχές για τα γενέθλιά μου. Δεν μπόρεσα να τα απολαύσω όπως θα ήθελα καθώς από την αρχή του περιορισμού μετακινήσεων είχα ελαφρά συμπτώματα του Covid-19, τα οποία εντάθηκαν στα γενέθλιά μου με αναπνευστικά προβλήματα, έτσι βρέθηκα στο νοσοκομείο για να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας μου.

«Λογικά τα χειρότερα έχουν περάσει τώρα και σύντομα θα είναι και τα υπόλοιπα εντάξει.

«Δεν χρειάζεται να μου ευχηθείτε ‘καλή τύχη’ ή ‘είσαι πρωταθλητής’ ή ’περαστικά’. Θα προτιμούσα αυτό το μήνυμα να σας κάνει να καταλάβετε πως κανείς δεν είναι ασφαλής από τον ιό αυτόν, το οφείλετε στην υγεία σας και στον σεβασμό προς τους άλλους να τηρήσετε αυστηρά τις οδηγίες αυτής της εποχής περιορισμού κατ΄ οίκον.

«Σας ευχαριστώ. Τα λέμε σύντομα σε μια ζωντανή συζήτηση.»

Ευτυχώς ο Bayle φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα, τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζουμε καθώς δεν έχει υπάρξει άλλη δραστηριότητα στον λογαριασμό του μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση στις 9 Απριλίου.

Στα 51 του χρόνια, ο Jean-Michel Bayle έχει κατακτήσει πολλές κορυφές στο παγκόσμιο αγωνιστικό στερέωμα της μοτοσυκλέτας. Μετά από δύο παγκόσμια πρωταθλήματα ΜΧ (125 cc 1988, 250 cc 1989) μεταπήδησε στις ΗΠΑ όπου έγινε ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία της ΑΜΑ που κατέκτησε την ίδια χρονιά και τις τρεις βασικές κατηγορίες της εποχής: 250 Supercross, 250 και 500 Motocross, όλα το 1991 και πάντα με Honda (ως τότε).

Το 1992 άφησε πίσω του τη δόξα του ΜΧ για να μπει στις πίστες ταχύτητας και κατάφερε να γράψει μια καριέρα πραγματικά αξιοζήλευτη: δίχρονα GP250 και 500 (1992-1999), MotoGP (2002), με Aprilia, Modenas και Yamaha, αλλά και μια σπουδαία νίκη με τη Yamaha στις 24 Ώρες του Le Mans το 2002.

Περαστικά σε έναν μοναδικά σπουδαίο αθλητή!

560119c2075b8

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 14:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon