Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 10:22

Αγωνιστική δράση 22-23 Φεβρουαρίου 2020

Η ηρεμία προ της καταιγίδας

Καθώς κυλάμε αργά προς το τέλος του Φεβρουαρίου, η αγωνιστική δράση παραμένει εν πολλοίς παγωμένη, αλλά όχι για πολύ ακόμη.

Αυτό το διήμερο ξεκινά το τελευταίο MotoGP Test στο Κατάρ, στην πίστα που σε μερικές εβδομάδες (8 Μαρτίου) θα ξαναρχίσει η δράση στο υψηλότερο παγκόσμιο αγωνιστικό επίπεδο.

Στο μεταξύ, από τους λίγους θεσμούς που βρίσκονται αυτή την εποχή σε δράση, μόνο το Παγκόσμιο Supercross έχει αγώνα, στο Άρλινγκτον του Τέξας.

Με την είσοδο του Μαρτίου ωστόσο αναμένεται καταιγίδα, καθώς σταδιακά θα φουντώσει η δράση στις πίστες του κόσμου και τα Σαββατοκύριακα πλέον δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοδούμε.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 22-23 Φεβρουαρίου 2020

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AMA SX, 8ος αγώνας, Arlington (ΗΠΑ)

MotoGP Test, Losail (Κατάρ)

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 10:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT