.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 10:27

KTM Ultimate Race 2020 – Αυτοί είναι οι 12 τυχεροί ιδιώτες για τον Απόλυτο Αγώνα

Για δεύτερη χρονιά η ΚΤΜ δίνει την ευκαιρία σε πελάτες της να γίνουν εργοστασιακοί αναβάτες για έξι μέρες.

Από τις 24 ως και τις 29 Μαΐου 2020, στα πλαίσια του Merzouga Rally στο Μαρόκο, 12 ιδιώτες αναβάτες που προκρίθηκαν μέσα από τα KTM Adventure Rallies θα έχουν την ευκαιρία μιας ζωής.

Με προέλευση από Ευρώπη, Νότια Αμερική, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, οι 12 αναβάτες θα αγωνιστούν στην Ultimate Race με ισάριθμες ΚΤΜ 790 Adventure R Rally, προετοιμασμένες από το εργοστάσιο και με πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη στη διάρκεια του αγώνα.

Οι προκριθέντες για την Ultimate Race 2020 είναι οι ακόλουθοι:

Ευρώπη: Iker Iturregi - Andrej Crnkovic

Αυστραλία: Simon Arthur - Graham Cheney

Νότια Αμερική: Cayle Dormehl - Keegan Eich

Βόρεια Αμερική: Wes Van Nieuwenhuise - Brendan Crow

Καναδάς: Wayne Hodder - Wendell Maki

Νέα Ζηλανδία: Mark Dando - Matthew Kneesch

Η υποστήριξη που θα λάβουν είναι αυτή ενός εργοστασιακού αναβάτη και περιλαμβάνει πρόσβαση στους μηχανικούς και τα φορτηγά της ΚΤΜ για ανταλλακτικά, συντήρηση και επισκευές των μοτοσυκλετών, καθώς και καθοδήγηση από τους έμπειρους Chris Birch και Quinn Cody.

Ο αγώνας έχει διάρκεια έξι απαιτητικών ημερών σε απόσταση άνω των 1,000 χιλιομέτρων στο Μαροκινό κομμάτι της ερήμου Σαχάρα, ωστόσο το έπαθλο φέτος δεν θα είναι τόσο βαρύτιμο όσο πέρυσι.

Θυμίζουμε πως η εναρκτήρια Ultimate Race του 2019 συνέπιπτε με την παρουσίαση του 790 Adventure /R και ο μεγάλος νικητής του ειδικού αυτού αγώνα έπαιρνε σπίτι του τη μοτοσυκλέτα, μαζί με εισιτήρια για να παρακολουθήσει το Dakar 2020 από κοντά. Φέτος έπαθλο δεν ανακοινώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, αν και η συμμετοχή σε επίπεδο εργοστασιακού αναβάτη με όλα προκανονισμένα σε έναν διεθνή και πασίγνωστο αγώνα των Dakar Series είναι ταυτόχρονα και πολύτιμο σε κόστος, αλλά και σπανιότατο ως ευκαιρία.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΤΜ AG, Hubert Trunkenpolz, δήλωσε σχετικά:

“Επιτρέποντας στην ΚΤΜ να εμπλακεί άμεσα με την ανθίζουσα παγκόσμια ταξιδιωτική κοινότητα, τα KTM Adventure Rallies και η Ultimate Race αποδεικνύουν ιδανικά πως το πνεύμα Ready to Race είναι ζωντανό και δυνατό σε όλους τους αναβάτες της ΚΤΜ.

“Μετά από μια εντυπωσιακά πετυχημένη πρώτη έκδοση πέρυσι, με χαρά βλέπουμε τους 12 επιλεγμένους αναβάτες από όλον τον κόσμο να προχωρούν μέσα από τα KTM Adventure Rallies για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στην KTM Ultimate Race 2020 στο Μαρόκο.

“Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως δεν πρόκειται για εργοστασιακούς αναβάτες, αλλά απλούς πελάτες των KTM Adventure που κέρδισαν τους προκριματικούς αγώνες σε κάποιο περιφερειακό Adventure Rally, αποκτώντας την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα αναγνωρισμένο ράλι με πολλές ειδικές διαδρομές πάνω σε KTM 790 Adventure R Rally.

“Θα ήθελα να συγχαρώ τους 12 αναβάτες που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον αγώνα και περιμένω με αγωνία να δω την πρόοδό τους στην KTM Ultimate Race τον Μάιο.”

 KTM Ultimate Race 2020

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon