.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 11:33

Jorge Lorenzo vs Johann Zarco – Ανταλλαγή δηλώσεων με δηλητηριώδεις σπόντες

Ο Zarco έριξε μιαν απρόκλητη μπηχτή και ο Lorenzo απάντησε ακόμη πιο δεικτικά.

Θεωρητικά δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν μεταξύ τους. Με την ευρύτερη οικογένεια της Yamaha να αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς – αν και ο Zarco πήγε στην Tech3 ως rookie της κατηγορίας τη χρονιά που ο Lorenzo μεταπήδησε στη Ducati (2017), οπότε δεν συνυπήρξαν ποτέ στην ομάδα – οι σχέσεις τους δεν είχαν δείξει ποτέ ως τώρα εμφανή αγκάθια.

Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ισπανική εφημερίδα Marca ο Γάλλος αναβάτης της Avintia Ducati τέθηκε προ ενός παραλληλισμού με τον Lorenzo. Η ερώτηση αφορούσε πρότερες δηλώσεις του πως έφυγε από την ΚΤΜ γιατί ήθελε να είναι “τίμιος” απέναντί τους και πως δεν θέλησε να καθήσει πάνω στο συμβόλαιό του, παρότι τα χρήματα τα χρειάζεται μιας και πληρώνει δάνειο για το σπίτι του.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος τον ρώτησε αν πιστεύει πως ο Lorenzo, τώρα που γύρισε στη Yamaha, ήταν “τίμιος” απέναντι στη Honda και τότε ο Zarco έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

“Δεν ξέρω. Νομίζω πως φοβόταν περισσότερο από μένα για τα λεφτά. Εκτιμώ πως γι’ αυτό άργησε τόσο να αποφασίσει. Αλλά εγώ δεν σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο όπως αυτός.

“Νοιάζομαι λιγότερο για τα λεφτά από αυτόν. Για να αγοράσω το σπίτι μου έπρεπε να ζητήσω δάνειο. Αυτός μένει σε μια χώρα που δεν πληρώνει φόρους ή πληρώνει πολύ λίγους. Εγώ ζω στη Γαλλία, πληρώνω τους φόρους μου και μια υποθήκη. Είχα δηλαδή λόγους για να συνεχίσω για τα λεφτά, αλλά δεν το έκανα.”

Ε, σε Ισπανική εφημερίδα τα είπε όλα αυτά, τα διάβασε και ο Lorenzo, ο οποίος είχε έτοιμη την απάντηση και τη δημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα.

“Δεν μου αρέσει να μιλώ για την οικονομική κατάσταση των άλλων, όλοι κάνουν ό,τι μπορούν με όσα έχουν. Παρόλα αυτά, μιας και ενδιαφέρεται για ένα θέμα που δεν τον αφορά και ρωτήθηκα σχετικώς, θα πω ότι νομίζω πως ο Zarco θα έπρεπε να αναρωτηθεί γιατί μετά από 10 χρόνια στα MotoGP, δύο τίτλους και ένα συμβόλαιο με την ΚΤΜ εξακολουθεί να πληρώνει υποθήκη...”

Άουτς! 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon