.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 12:17

Anthony West – Η FIM απαντά στις κατηγορίες του με μια ωμή δήλωση

Ο δις τιμωρημένος για ντοπάρισμα West κατηγόρησε τη FIM πως θέλει να τον καταστρέψει και πως τα πρωταθλήματά της είναι στημένα. Η απάντηση ήταν σύντομη και άκρως κοφτερή.

Πριν μερικές μέρες ο Αυστραλός πρώην αναβάτης MotoGP και WorldSBK, χάλασε για δεύτερη φορά τον κόσμο με υβριστικές δημοσιεύσεις εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας (FIM), κατηγορώντας τη πως προσπαθεί να υπερβεί τα εσκαμμένα στην προσπάθειά της να του τελειώσει την καριέρα.

Σε αντίθεση με προηγούμενό του προ μηνών ξέσπασμα, αυτή τη φορά ο West το διανθίζει και με κατηγορίες πως οι Marc Marquez και Valentino Rossi οφείλουν τις νίκες τους στην παράτυπη βοήθεια της FIM!

Jorge Viegas FIM

Η απάντηση ήρθε εμμέσως, σε συνέντευξη του προέδρου της Ομοσπονδίας, Jorge Viegas, στην Ισπανική εφημερίδα Marca, όπου φυσικά ερωτήθηκε και για αυτό το καυτό κομμάτι επικαιρότητας.

“Το θέμα του Anthony West έχει ήδη τραβήξει πάρα πολύ, με δυσάρεστο τρόπο. Ήταν ένας σπουδαίος αναβάτης που πήρε κάποιους δρόμους που δεν ήταν οι καλύτεροι. Αυτή τη στιγμή έχει ήδη δημιουργήθεί πολύ μεγάλο χάλι για να αντιδράσουμε σε αυτό το απελπισμένο κείμενο.”

Και έτσι απλά η Ομοσπονδία σκουπίζει την ιστορία και αδειάζει το φαράσι στα σκουπίδια. Επαναλαμβάνοντας πως όλες οι πράξεις της στο ζήτημα αυτό έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τη WADA (παγκόσμια αρχή που διενεργεί ελέγχους ντόπινγκ), το θέμα θεωρείται λήξαν από πλευράς επισήμων θεσμικών παραγόντων.

Περιέργως πώς, στο μεταξύ ο ίδιος ο West διέγραψε την διαβόητη ανάρτηση από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

west statement

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon