.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 13:10

Anthony West: 'Άντε γαμ... ξανά FIM!' Νέο ξέσπασμα και χοντρές καταγγελίες για Marquez, Rossi

Για δεύτερη φορά ο Αυστραλός αναβάτης ξεσπά κατά της FIM και της τιμωρίας του για ντοπάρισμα, αυτή τη φορά συνοδεύοντάς το με κατηγορίες για στημένους αγώνες!

Η ιστορία του Anthony West έχει πολλά επεισόδια με τις αρχές, με σημαντικότερη τη διαμάχη του με την παγκόσμια Ομοσπονδία, FIM, που κρατά από το 2012, όταν και βρέθηκε για πρώτη φορά ντοπαρισμένος.

Ακολούθησε δεύτερη τιμωρία για τον ίδιο λόγο το 2018 και στη συνέχεια ο Αυστραλός αναβάτης μετέβη στη Βραζιλία για να τρέξει εκεί Superbikes – με ιδιαίτερη επιτυχία μάλιστα.

Ωστόσο το κυνήγι δε σταμάτησε, καθώς στις 24 Ιανουαρίου 2020 έλαβε μια νέα επιστολή όπου εν ολίγοις του ανακοινώθηκε πως ούτε εκεί μπορεί να τρέξει ως τιμωρημένος από τη FIM.

Και τότε έσπασε το νέο του ξέσπασμα όπου εκτός ελέγχου τα χώνει χοντρά στην Ομοσπονδία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύει αυτούσια την επιστολή που του έστειλαν και μάλιστα δε μένει στη δική του υπόθεση, αλλά εκσφενδονίζει και κατηγορίες πως όλα είναι στημένα και η Ομοσπονδία κανονίζει ποιος θα κερδίζει!

Διαβάστε αναλυτικά την τελευταία του δήλωση και τα συμπεράσματα δικά σας:

“Τα παρατάω. Τέλειωσα. Αυτοί οι διαφθαρμένοι άνθρωποι είναι εκτός ελέγχου και έχουν βαλθεί να με καταστρέψουν. Αγωνιζόμουν στη Βραλιζία και σε ένα πρωτάθλημα που ΔΕΝ έχει σχέση με τη FIM. Τώρα παρέβησαν τους δικούς τους κανόνες, λες και έχουν έλεγχο του τι κάνω εγώ αγωνιζόμενος εκεί.

"Ήδη με σταμάτησαν από το να αγωνιστώ πηγαίνοντας στην Kawasaki στην Ιαπωνία και αναγκάζοντάς τους να διακόψουν την υποστήριξή τους σε μένα στη Βραζιλία.

"Μισώ τη ζωή όπως έχει γίνει και έκανα ό,τι μπορούσα μόνο και μόνο για να καταλήξω άφραγκος. Ο πατέρας μου με πέταξε έξω από το σπίτι. Δεν έχω χρήματα. Και δε μπορώ να βρω μια δουλειά της προκοπής αφού το μόνο που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να σπαταλώ τον χρόνο μου τρέχοντας με μοτοσυκλέτες. Τι χαμένος που είμαι! Ορίστε μερικές συμβουλές για όλους, μη νομίζετε πως θα τα καταφέρετε στους αγώνες με τη σκληρή δουλειά. Αν θες να κερδίσεις, πρέπει να πληρώσεις.

"Άφησαν τον Marc Marquez να κερδίσει ένα πρωτάθλημα Moto2 κλέβοντας με την ECU του. Όταν η ομάδα του Tom Luthi διαμαρτυρήθηκε, τους είπαν πως η Ισπανία χρειάζεται έναν νέο πρωταθλητή. Πρέπει να δεχτείς τη δεύτερη ή ακόμη πιο πίσω θέση. Αλλιώς δε θα είσαι εδώ να αγωνίζεσαι του χρόνου.

"Άφησαν τον [Valentino] Rossi να κερδίσει όλα τα πρωταθλήματά του στα 500 cc δίνοντάς του σπέσιαλ λάστιχα, φτιαγμένα για τις πίστες που έτρεχε κάθε φορά. Χρησιμοποιούσαν ελικόπτερα για να του τα φέρνουν από το εργοστάσιο, μόνο για τον Rossi. Έτσι μπορούσε να κερδίζει αγώνες.

"Όλα όσα βλέπετε είναι ψεύτικα και ελεγχόμενα. Μην πιστεύετε ό,τι βλέπετε. Αυτοί ελέγχουν ποιος κερδίζει τους αγώνες και ποιος όχι.

"Είναι τόσο νευριασμένος και έχω άλλες 100 ιστορίες σαν κι αυτές. Τα παρατάω. Σχεδίαζα να επιστρέψω τον Σεπτέμβριο, αλλά δε μπορώ να δεχτώ άλλα τέτοια σκ@τ@ από τη FIM πια. Μου κατέστρεψαν τη ζωή σε βαθμό που εύχομαι να ήμουν νεκρός. Μισώ τη ζωή. Άντε γ@μ… ξανά FIM.”

Διαβάστε εδώ την ιστορία με το ντόπινγκ όπως την περιγράφει ο ίδιος ο West σε συνέντευξή του πριν μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 13:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon