.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 12:05

KTM Fan Package 2020 – Κλείσε θέση στην πορτοκαλιά εξέδρα του MotoGP

Το πρωτάθλημα της νέας σεζόν ξεκινά τον Μάρτιο και η ΚΤΜ άνοιξε ήδη τις πρώτες κρατήσεις για την εξέδρα των φίλων της.

Ζήστε από κοντά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2020 απολαμβάνοντας δράση και θέαμα από την πορτοκαλιά εξέδρα των φίλων της ΚΤΜ, αποκτώντας ένα Fan Package.

Το πακέτο της ΚΤΜ περιλαμβάνει τα εισιτήρια του αγώνα με θέση στη μεγάλη εξέδρα της ΚΤΜ, καθώς και ένα κιτ με βασικό εξοπλισμό: μπλούζα, καπελάκι, τσάντα και λουράκι (lanyard) για τα κλειδιά.

Το KTM Fan Package 2020 θα είναι διαθέσιμο για τα παρακάτω GP: Αυστρία (Spielberg), ΗΠΑ (C.O.T.A.), Γαλλία (Le Mans), Ιταλία (Mugello), Ισπανία (Catalunya), Γερμανία (Scahsenring), Ολλανδία (Assen), Αγγλία (Silverstone), Αυστραλία (Phillip Island) και Μαλαισία (Sepang).

Για την απόκτησή του (online) απευθύνεστε εδώ

Δείτε σχετικά και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 12:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon