.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 13:14

Beta Factory Enduro Team 2020

Η κυρίαρχος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro ανακοινώνει την εργοστασιακή της ομάδα Enduro για το 2020.

Με τρεις αναβάτες θα συμμετάσχει του χρόνου η Beta στο παγκόσμιο στερέωμα του Enduro. Η εργοστασιακή ομάδα αποτελείται από δύο σπουδαίους παγκόσμιους πρωταθλητές, τους κ.κ. Steve Holcombe και Brad Freeman, καθώς και τον Benjamin Herrera.

Ο πρωταθλητής EnduroGP και Ε1 του 2019, Brad Freeman θα μετακινηθεί εσωτερικά από την ομάδα Beta Boano Team στην εργοστασιακή και θα συμμετάσχει στην κατηγορία Ε3.

Ο κάτοχος πέντε παγκοσμίων τίτλων, Steve Holcombe, πέρασε μια δύσκολη σεζόν φέτος καθώς ταλαιπωρήθηκε από τον ιό Epstein-Barr, γεγονός που τον εμπόδισε απ’ το να κατακτήσει ξανά τη γενική κατηγορία EnduroGP, ωστόσο πήρε τη δική του κατηγορία Ε3. Φέτος επιστρέφει σε καλή υγεία και με μια νέα πρόκληση στο τραπέζι, καθώς θα αγωνιστεί στην Ε2.

Παράλληλα, ο Benjamin Herrera θα αγωνιστεί στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Hard Enduro της FIM, το οποίο σχεδιάστηκε ως το αντίπαλο δέος του WESS και το οποίο αποτελεί μια κατηγορία αγώνων που ως τώρα δεν είχε ξαναπασχολήσει τη Beta.

Το ντεμπούτο της νέας εργοστασιακής ομάδας θα γίνει την 1η Μαρτίου 2020 στον πρώτο αγώνα της σειράς Assoluti d’Italia, ενώ τον Απρίλιο ξεκινά και η δράση του Παγκοσμίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon