.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 09:26

Αγωνιστική δράση 7-8 Δεκεμβρίου 2019

Με το μυαλό στον Αη Βασίλη

Περίπου τρεις εβδομάδες απομένουν ως τα Χριστούγεννα και, όπως είναι μάλλον φυσιολογικό, η αγωνιστική δράση έχει ατονήσει.

Παρόλα αυτά, ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοίγει την αυλαία του αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το Super Enduro ξεκινά τη σεζόν του 2020 λίγο πριν τελειώσει το 2019 με έναν αγώνα στην Πολωνία και δη στην Κρακοβία, όπου η συμμετοχή του εθνικού ήρωα Taddy Blazusiak εξασφαλίζει γεμάτες εξέδρες σε ένα πρωτάθλημα όπου το θέαμα είναι έτσι κι αλλιώς εγγυημένο και τα κλειστά στάδια εξασφαλίζουν πως ο θεατής δε θα χάσει δευτερόλεπτο από τη δράση όπου κι αν κάθεται.

Στα καθ’ ημάς, η μόνη δραστηριότητα εντοπίζεται στις Σέρρες, όπου η ΛΑΜΣ και Serres OffRoad Premio διοργανώνουν τον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα ΜΧ Βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για τον εξ αναβολής αγώνα που ήταν να γίνει στο ίδιο μέρος στις 24 Νοεμβρίου και με τον οποίο ολοκληρώνεται πρακτικά η αγωνιστική χρονιά στην Ελλάδα, αφού όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχουν κλείσει τον κύκλο του 2019.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 7-8 Δεκεμβρίου 2019

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Super Enduro, 1ος αγώνας, Κρακοβία (Πολωνία)

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Motocross Βόρειας Ελλάδας, 5ος αγώνας, Σέρρες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 09:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon