.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 15:10

WorldSBK - Η Γερμανική πίστα του Oschersleben επιστρέφει στο πρόγραμμα του 2020

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψη στη συγκεκριμένη πίστα και μετά από δύο χρόνια χωρίς αγώνα στη Γερμανία, το Oschersleben παίρνει θέση στο WorldSBK 2020.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes έτρεξε για τελευταία φορά στην πίστα Motorsport Arena Oschersleben το 2004, ενώ ενδιάμεσα μεσολάβησαν κάποιες χρονιές στο Lausitzring, πριν και αυτό βρεθεί εκτός προγράμματος το 2016, αφήνοντας τη Γερμανία χωρίς αγώνα στο έδαφός της.

Αυτή η ανισορροπία διορθώνεται φέτος με την επιστροφή του Oschersleben στο καλεντάρι του 2020 και συγκεκριμένα με τον αγώνα που θα φιλοξενηθεί εκεί το τριήμερο 31 Ιουλίου-2 Αυγούστου.

Ο Γερμανικός αγώνας ανακοινώνεται ως επίσημο μέρος του προγράμματος 13 αγώνων για το 2020, οπότε η αυτόματη απορία αφορά το ποιος αγώνας θα βγει εκτός - μιας και φέτος η σεζόν μετρούσε 13 αγώνες επίσης.

Επισήμως δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν, αλλά συναντάμε αρκετές αναφορές στον διεθνή Τύπο πως το Buriram στην Ταϊλάνδη και η Laguna Seca στις Η.Π.Α. είναι δύο στάσεις που μάλλον θα βρεθούν εκτός προγράμματος 2020.

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν και οι δύο πληροφορίες, τότε θα πρέπει να περιμένουμε και άλλη μια άφιξη στο καλεντάρι, ώστε να διατηρηθεί ο αριθμός των 13 αγώνων που αναφέρεται ρητώς στο σχετικό δελτίο Τύπου για το Oschersleben.

Το ενδιαφέρον είναι πως, αν πάει κανείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα για αγορά εισιτηρίων WorldSBK, για το 2020 έχει 15 αγώνες (χωρίς ημερομηνίες) με τους φετινούς 13 συν δύο νέες προσθήκες: το Oschersleben και την Catalunya!

Ακόμη δεν υπάρχει ενεργοποιημένη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων, αλλά είναι μάλλον προφανές πως αυτό δεν είναι το τελικό πρόγραμμα του 2020.

Η επίσημη ιστοσελίδα του WorldSBK αναφέρει πως τα εισιτήρια για τον αγώνα του Oschersleben θα ξεκινούν από €29, με δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς ολόκληρο το τριήμερο του αγώνα προς μόλις €48, ενώ το ακριβότερο εισιτήριο θα κοστίζει €69 και θα περιλαμβάνει επιπλέον πρόσβαση σε όλες τις παράπλευρες δραστηριότητες που πλαισιώνουν το αγωνιστικό παρασκευοσαββατοκύριακο.

Στο μεταξύ, μπορείτε να εγγραφείτε με το email σας στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του WorldSBK για τον αγώνα (ή τους αγώνες) που σας ενδιαφέρει ώστε να ενημερωθείτε κατευθείαν μόλις τα εισιτήρια γίνουν διαθέσιμα για online αγορά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon