.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 11:59

Honda Racing Thanks Day 2019 - Ο Cal Cruthclow συναντά το NSR500 - Βίντεο

Η ετήσια γιορτή της Honda Racing έγινε και φέτος Twin Ring Motegi, με τον Άγγλο αναβάτη MotoGP να ξετρελαίνεται γνωρίζοντας το δίχρονο παρελθόν της κατηγορίας του.

Φέτος η Honda συμπλήρωσε 60 χρόνια παρουσίας σε πάσης φύσεως αγώνες, οπότε η Honda Racing Thanks Day 2019 την Κυριακή 10 Νοεμβρίου είχε μια επιπλέον εορταστική χροιά. Ωστόσο, σε αντίθεση με την ανάλογη περσινή εκδήλωση, οι σπουδαιότεροι πρωταθλητές της έλαμψαν διά της απουσίας τους, καθώς στο Motegi δεν ήταν ούτε ο Marc Marquez, ούτε ο Toni Bou, ούτε καν ο Tim Gajser που φέτος στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής MXGP.

Τον κόσμο της μοτοσυκλέτας εκπροσώπησαν οι κ.κ. Cal Crutchlow και Takaaki Nakagami από το MotoGP, ο Takahisha Fujinami από το Παγκόσμιο Trial και ο Takumi Takahashi από το Ιαπωνικό All Japan Road Racing Championship.

Πάντως όσοι παραβρέθηκαν πρέπει να το ευχαριστήθηκαν και με το παραπάνω, τουλάχιστον έτσι αντιλαμβανόμαστε τα υπερμεγέθη χαμόγελα του Crutchlow όταν του δόθηκε η ευκαιρία να καβαλήσει την NSR500 με την οποία ο Eddie Lawson κατέκτησε τον τίτλο στα GP500 το 1989.

"Ήταν ένα απίστευτο, μοναδικό προνόμιο να καβαλήσω ένα NSR," δήλωσε περιχαρής ο Crutchlow.

"Μεγάλωσα βλέποντας αυτούς τους τύπους να τρέχουν με αυτά τα 500άρια, πίστευα πως ήταν θεαματικές μοτοσυκλέτες και τώρα ξέρω πώς πραγματικά ήταν! Η μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική, μα δε μπορώ να φανταστώ να αγωνίζομαι με μια τέτοια το 1989. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το HRC γι' αυτήν την ευκαιρία, ήταν μια υπέροχη διοργάνωση για το κοινό, αλλά και ειδικότερα για μας, τους αναβάτες."

Δείτε στη συνέχεια ένα πολύ σύντομο από τη Honda Racing Thanks Day 2019, όπως μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Honda.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon